Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

20 Χρόνια το Ελληνικό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα BNN of Boston

Τρίτη, 29 Σεπεμβρίου, 2015


Μεθαύριο Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2015 θα γίνει ο εορτασμός των 20 χρόνων του Ελληνικού τηλεοπτικού Προγράμματος της Βοστώνης.  Το πρόγραμμα μεταδίδεται (live) στη Βοστώνη κάθε Δευτέρα βράδυ με την Ελένη Βιδάλη και το συνεργάτη της Θανάση Χαμπέρη.
Είναι ένα πρόγραμμα που έρχεται στα σπίτια μας από την καλωδιακή τηλεόραση αλλά που μπορεί να το παρακολούθησε όλος ο κόσμος αφού το πρόγραμμα είναι και στο διαδίκτυο.
Ένα ενημερωτικό πρόγραμμα για το τι συμβαίνει στην Ελληνική Κοινότητα, την Ομογένεια αλλά και τον Ελληνισμό γενικότερα σε όλο τον κόσμο. Χωρίς διαφημίσεις αλλά με προσωπική εργασία της διευθύντριας του προγράμματος κ. Ελένης Βιδάλη και του κ. Θανάση Χαμπέρη. Με δύο μέτρα χιόνι, με πάγο, οι παρουσιαστές είναι εκεί στο στούντιο να ενημερώσουν και να ψηχαγωγήσουν.
Μπορεί το κανάλι να είναι δημόσιο αλλά οι παρουσιαστές ξοδεύουν χρήματα από την τσέπη τους και το πολυτιμότερο από όλα το χρόνο τους.
Γι αυτό την Πέμπτη το βράδυ πρέπει όλοι να δόσουμε το παρόν.  Πάνω από όλα θα είναι μία ηθική συμπαράσταση. Θα υπάρχει Ελληνική Μουσική και ορεκτικά ενώ καθένας θα πληρώνει το ποτό του. Η είσοδος είναι μόνο $20. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τη Μαρία Σπυριδοπούλου στον αριθμό τηλεφώνου 617-980-4263.
Εμείς θα είμαστε εκεί, οπότε ελάτε να συμπαρασταθούμε στην Ελένη και το Θανάση και να τα πούμε.

Θα σας δούμε την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου στις 6:00μ.μ. μέχρι της 10:μ.μ.

Σημείωση:  Όσοι ταξιδέψετε από τα βόρεια προάστια ξεκινήστε λίγο ενωρίς γιατί στις 5:00μμ με 7:00μ.μ. το κυκλοφοριακό είναι πρόβλημα από τη Βοστώνη και το South Express Way

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου