Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Από τα Κρέστενα ο Τάσος Πετρόπουλος, νέος υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2015
Επιβραβεύθηκε για τη σύντομη αλλά αποδοτική θητεία του στον ΟΑΕΕ ο νέος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος.
Ο ηλειακής καταγωγής εργατολόγος (γεννήθηκε στην Κρέστενα) «έτρεξε» για λογαριασμό του ασφαλιστικού οργανισμού τη ρύθμιση των 100 δόσεων, παρέχοντας διευκολύνσεις, κάτι που συνετέλεσε σε 60.000 επιτυχημένες ρυθμίσεις και στην είσπραξη 14 εκατ. ευρώ, χρήματα με τα οποία πληρώθηκε μέρος των οφειλών στον ΕΟΠΥΥ.
Επίσης ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία γραφείου υποδοχής αιτημάτων για την διευκρίνιση διαφόρων ζητημάτων από επαγγελματίες και όχι μόνο, που εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα παίρνουν απάντηση από την διοίκηση και η δημιουργία γραφείου του ΟΑΕΕ στα επιμελητήρια για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του οργανισμού.
Πλέον ως υφυπουργός καλείται να λύσει το δύσκολο θέμα του απεγκλωβισμού όσων χρωστούν εισφορές και αδυνατούν να πάρουν σύνταξη και να προχωρήσει την ίδρυση της Τράπεζας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. 
Όπως και να 'χει πάντως, η τοποθέτησή του ως υφυπουργού από τον Αλέξη Τσίπρα συνιστά απόδειξη της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης στις ικανότητές του.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου