Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

81η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας: Βράβευσαν το χθες και… το αύριο!

Γεμάτη καινοτομίες, καινούργια πράγματα και μοναδικές στιγμές ήταν η χθεσινή, τελευταία και κορυφαία ημέρα της φετινής, 81ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας. Το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας ξεκίνησε με επιδείξεις υπερπήδησης εμποδίων που «μάγεψαν» και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια, η Ιππική Έκθεσης Ανδραβίδας «εγκαινίασε» ένα ακόμα νέο κομμάτι της. Της βράβευσης των ανθρώπων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίξουν εδώ και χρόνια την Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας αλλά και τους συνεχιστές της, τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το άλογο.
Έτσι, για τη συμμετοχή τους στην Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας ανά τα έτη βραβεύτηκαν οι κ.κ.:Διονύσιος Κονταλής από την Ανδραβίδα, Θεόδωρος Βασιλόπουλος από την Πηνεία, Αντώνιος Αγραπίδης από την Ανδραβίδα, Βασίλειος Τράνκας από τη Δάφνη Καλαβρύτων, Στέφανος Κονιδιάρης από το Δάσος Χαϊδαρίου και Παναγιώτης Κοτσαύτης από την Ανδραβίδα.
Ακολούθως, η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας βράβευσε το «αύριο» της, τα νέα παιδιά της Ανδραβίδας που ασχολούνται με το άλογο και τα αθλήματά του. Συγκεκριμένα, βραβεία απέσπασαν τα αδέλφιαΑγγελική – Νίκη και Δημήτριος Γεωργιόπουλος, η αθλήτρια και προπονήτρια ΙππασίαςΚωνσταντίνα Αγραπίδη και οι αδελφές Κωνσταντίνα και Μαρία Καπατσούλια.
Βραβείο για τη συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθειά τους στην φετινή Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας απέσπασαν ο προπονητής Ιππασίας κ. Θεόδωρος Καμπέρος και η αθλήτρια και προπονήτρια ιππασίας κα Ελένη Μυράτ.
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ κήρυξε την έναρξη της 81ηςΙππικής Έκθεσης Ανδραβίδας, όπου και ξεκίνησε η βράβευση των αλόγων που διακρίθηκαν από την Ελλανόδικο Επιτροπή της έκθεσης το πρωί του Σαββάτου.   
Τη χθεσινή Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές κ.κ. Μάκης Μπαλαούρας και Γιάννης Κουτσούκος, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Λάμπης Αριστειδόπουλοςκαι Παναγιώτης Πλατανιάς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Αρβανιτάκης, οι διοικητές της 17 Πτέρυγας Μάχης και του ΚΕΑΤ Ανδραβίδας κ.κ. Κωνσταντίνος Δελήμπασης και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο «οικοδεσπότης» δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Διονύσιος Μάλλιαρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Νίκος Σοφιανόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Λευκαδίτη Καραγιάννη, Λάμπης Δημόπουλος, Ανδρέας Μίγκος και Χρήστος Παλαιολόγος,  οι επικεφαλείς της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ. Πάνος Δημητρόπουλος και Τάκης Λαϊνάς, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανδραβίδας και Λεχαινών κ.κ. Ζωή Καραβανά και Γιώργος Γαλάτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πηνειού κ.Αντώνης Αποστολόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πολλοί ακόμα.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου