Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα διδάσκει η Περιστέρα Μπαζιάνα


 Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2015

BAZIANA

Στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα διδάσκει η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.

Το ενημερωτικό δίκτυο Κοζάνης επικοινώνησε με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου, Αντώνη Τουρλιδάκη, ο οποίος δήλωσε πως η σύντροφος του πρωθυπουργού θα ξεκινήσει να διδάσκει από την μεθεπόμενη εβδομάδα.
«Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία. Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει,καθώς, πράγματι, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα», ανέφερε.
Πηγή: kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου