Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πούτιν ετοιμάζεται να χτυπήσει το Ισλαμικό Κράτος, με ή χωρίς τις ΗΠΑ



SU35






Ο Πο Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ετοιμάζεται να αρχίσει μονομερώς τα αεροπορικά πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους από το εσωτερικό της Συρίας εάν οι ΗΠΑ απορρίψουν την πρότασή του για συνεργασία, επεσήμαναν δύο πηγές με γνώση επί του θέματος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Bloomberg.

Αυτό που θα προτιμούσε ο Ρώσος πρόεδρος, ωστόσο, θα ήταν να συμφωνήσουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους να συνεργαστούν με τη Ρωσία, το Ιράν και τον συριακό στρατό, κάτι στο οποίο μέχρι τώρα η κυβέρνηση Ομπάμα αντιτίθεται, σύμφωνα με πηγή κοντά στο Κρεμλίνο και σύμβουλο του υπουργείου Άμυνας στη Μόσχα.
Η πρόταση του Πούτιν προς τις ΗΠΑ είναι «παράλληλη» στρατιωτική δράση, σε συνδυασμό με πολιτική μετάβαση σε νέο καθεστώς από το καθεστώς Άσαντ. Η πρωτοβουλία αυτή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ταξιδιού του Πούτιν στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 28 Σεπτεμβρίου, που μπορεί να περιλαμβάνει συνομιλίες με τον πρόεδρο Ομπάμα.
Οι ΗΠΑ είναι πρόθυμες να συζητήσουν πάνω στον συντονισμό των πληγμάτων για την αποφυγή «θερμών επεισοδίων» με ρωσικά αεροσκάφη, αλλά δεν έχουν λάβει «συμπαγή» πρόταση από τη Μόσχα επ'αυτού και δεν θα συμπεριλάβουν τις δυνάμεις του Άσαντ στην προσπάθεια αυτή, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας.
Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου