Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας δικός μας στη βουλή. Από τη βουλή του New Hampshire στη βουλή της Ελλάδας



Να που έγινε κι αυτό. Ο Γιώργος Κατσαντώνης στην Ελληνική Βουλή αφού εξελέγη βουλευτής Λαρίσης με το κόμμα των Κεντρώων. Η εκλογή του ήταν ένα πήγαινε-έλα αφού μέχρι τις πρωινές ώρες το κόμμα των κεντρώων δεν έβγαζε βουλευτή στην 
Λάρισα.

Ήρθε στην Αμερική σε μικρή ηλικία με την οικογένειά του που εγκαταστάθηκε στο Manchester. Ασχολήθηκε με τα εστιατόρια. Στη συνέχεια ακολούθησε τα βήματα του αδερφού του Θωμά 
Κατσαντώνη στη βουλή του State New Hampshire όπου εξελέγει τοπικός βουλευτής. Μία θέση που χωρίς μεγάλη σημασία αφού το New Hampshire με πληθυσμό κάτω από 2 εκατομμύρια έχει 300 βουλευτές.
Όμως είναι το 
στέϊτ που γίνονται οι πρώτες προκριματικές εκλογές σε όλη την Αμερική για την ανάδειξη του υποψήφιου προέδρου οπότε έχει μεγάλη σημασία αφού όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ έρχονται και ξανα-έρχονται στο ΝΗ.
Βέβαια πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε η αδερφός του Γιώργου Θωμάς Κατσαντώνης ο οποίος είναι πρόεδρος της 
Πα.Δ.Ε.Ε., που είναι το συντονιστικό όργανο των Ελληνικής καταγωγής πολιτικών σε όλο τον κόσμο ο οποίος μετέβη στην Ελλάδα αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό.
Στην πραγματικότητα περιμέναμε τον Θωμά να μπει σε ψηφοδέλτιο στην Ελλάδα αλλά με την εκλογή του στην προεδρεία της 
Πα. Δ.Ε.Ε. και με τα μάτια στραμμένα στη Δημαρχεία του Μάντσεστερ όπου είναι δημοτικός σύμβουλος και πιθανότατα θα διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου, άλλαξαν κάπως τα σχέδια με αποτέλεσμα να προωθηθεί ο Γιώργος Κατσαντώνης.
Καλή επιτυχία στο Γιώργο Κατσαντώνη στα νέα του καθήκοντα.
Βασίλης 
Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου