Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Θερμές ευχές στην Ελένη Καλμούκου

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2015

eleni1a

Ενα «παιδί του Εθνικού Κήρυκα», η Ελένη Καλμούκου, μονάκριβη κόρη του Θεοδώρου και της Αγγελικής, αρραβωνιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ με τον αγαπημένο της καρδιάς της Ανδρέα Γκίτσελ σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από αγάπη, συγκίνηση και χαρά.
Και λέω «παιδί του Εθνικού Κήρυκα» γιατί η Ελένη μεγάλωσε μέσα στον «Ε.Κ.» καθότι ο πατέρας της είναι στέλεχος της εφημερίδας σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής της.
Η Ελένη μεγάλωσε με τις πιο λαμπρές ελληνοχριστιανικές αρχές και διακρίνεται για τη σεμνότητα, την ταπεινότητα, την ευγένεια και την προσφορά της στον συνάνθρωπο.
Είναι δικηγόρος και προσφέρει τις υπηρεσίες της για την υπεράσπιση κακοποιημένων γυναικών ως Senior Attorney σε Νομική Υπηρεσία της Μασαχουσέτης.
Σπούδασε στο Κολέγιο Wheaton και στο πανεπιστήμιο Suffolk University School of Law.
Ο Ανδρέας είναι επικεφαλής του Τεχνικού τμήματος Τέχνης του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και λέκτορας στο ΜΙΤ. Σπούδασε στο Wheaton College και έκανε μεταπτυχιακό στο Yale.
Ο αρραβώνας τους ξεκίνησε μέσα στο καταπληκτικό θέατρο του Πανεπιστημίου Ηarvard όπου εκτυλίχτηκαν αξέχαστες στιγμές αγάπης και συγκίνησης του ζευγαριού, των γονιών τους και στενών φίλων τους και συνεχίστηκε με πολύ κέφι σε κοντινό εστιατόριο.
Εκ μέρους της οικογένειάς μου και της ευρύτερης οικογένειας του «Εθνικού Κήρυκα», τους εύχομαι από καρδιάς υγεία και παντοτινή ευτυχία.
Στην Αγγελική και στον Θεόδωρο, να τους χαίρονται.
Α.Η.Δ
Η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com η Σύνταξη και οι συνεργάτες μας ευχόμαστε στην Ελένη και τον Ανδρέα "η ώρα η καλή, ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου