Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στηρίζουν εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι

«ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ»

Στηρίζουν εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι
Σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 80ης ΔΕΘ, που έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τόνισαν ότι η κυβέρνηση κλήθηκε να διαπραγματευτεί σε μία ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία, στην οποία πρωτοστάτησε "ένα ισχυρό λόμπι οικονομικών κέντρων που επεδίωκε και απεργαζόταν το Grexit με τη διάλυση της ευρωζώνης, ικανοποιώντας οικονομικά συμφέροντα που θα επωφελούνταν από την λεηλασία του δημόσιου πλούτου της χώρας, μέσα από ένα εθνικό υποτιμημένο νόμισμα".
"Αναγνωρίζουμε ότι η συμφωνία που υπογράφηκε είναι πολύ σκληρή και αποτελεί μια υποχώρηση, προκειμένου να επιτευχθεί ένας έντιμος επώδυνος συμβιβασμός και συμφωνία" είπε χαρακτηριστικά η συντονίστρια Εκτελεστικής Γραμματείας Οικολόγων Πράσινων Χριστίνα Ευθυμιάτου.
Μάλιστα, ο κ. Τσιρώνης συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ένοχοι για την κατάσταση στη χώρα, ζητώντας μάλιστα από τον κ. Μεϊμαράκη να "ζητήσει συγγνώμη για τα δεινά που προκάλεσε η παράταξή του".
Αναφερόμενος στην επένδυση της "Ελληνικός Χρυσός" στη Χαλκιδική, δήλωσε πως "είναι φανερό ότι η εταιρεία παραβιάζει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο ελληνικό δημόσιο και έχει αντισυμβατική συμπεριφορά στο θέμα της μεταλλουργίας".
"Θα καταργήσουμε τη σύμβαση, αν η εταιρεία εξακολουθήσει να είναι αντισυμβατική" είπε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι "ακόμα και τις άθλιες και πελατειακές συμβάσεις που έχουν συνταχθεί από προκατόχους, οφείλουμε να τις τιμήσουμε".
Όπως ανακοινώθηκε, στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, οι Οικολόγοι Πράσινοι ως αυτόνομος πολιτικός φορέας θα στηρίξουν με τη συμμετοχή εκπροσώπων τους, σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ, με την έγκριση της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών τους στο τελευταίο τους εκλογικό συνέδριο.
Στην Κεντρική Μακεδονία, υποψήφιοι στην Α' και Β' Θεσαλονίκης θα είναι οι Φίλιππος Γκανούλης και Δαμιανός Ανδρέου αντίστοιχα. Μάλιστα, για το εκλογικό αποτέλεσμα, που δίνουν πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο κ. Τσιρώνης υπογράμμισε πως "η εκτίμηση ότι δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία είναι δημοσκοπική" και οι πολίτες ξέρουν τη διαφορά ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε αλλά δεν μπόρεσε".
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου