Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος - Τσιρώνης έρχονται στον Πύργο σήμερα και αύριο

Στον Πύργο θα βρίσκεται σήμερα Κυριακή, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα βρεθεί στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στις 12.00 το μεσημέρι.
Ο κ.Καμμένος θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Γαβρίλη Λιατσή ενώ λίγο αργότερα θα μιλήσει σε φίλους και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αμέσως μετά ο κ.Καμμένος θα επιδιώξει σύμφωνα με πληροφορίες να κυκλοφορήσει σε κεντρικά σημεία της πόλης και να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ο κ.Καμμένος είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που επισκέπτεται το νομό Ηλείας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου και για τα τοπικά στελέχη η επίσκεψη αυτή είναι σημαντική καθώς θεωρούν η εκλογή βουλευτή στην Ηλεία δεν είναι ακατόρθωτη και είναι σίγουρο πως ο αρχηγός του κινήματος θα δώσει την απαραίτητη ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Τσιρώνης τη Δευτέρα στο Πύργο
Ευκαιρία να "θαυμάσει" τα βουνά από σκουπίδια
Επίσημη είναι η επίσκεψη του Γιάννη Τσιρώνη, του πρώην υπουργού περιβάλλοντος στον Πύργο τη Δευτέρα. Ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος θα παρευρεθεί στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ , στις 6.30 μμ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ενώ στις 7.30 μμ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύργο, στην πλατεία δικαστηρίων.
Οι δύο αυτές επισκέψεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον διότι  ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο της αντιπαράθεσης, βάζοντας τα ζητήματα της Ηλείας για τα καλά στην προεκλογική ατζέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου