Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Απεβίωσε ο Ορέστης Δημητριάδης, ιδρυτής και για πολλές δεκαετίες παρουσιαστής του Ελληνικού Ραδιοφωνικού Προγράμματος “Ελληνική Ηχώ”, Grecian Echoes,

 Παρασκευή, 13 Αυγούστου, 2021

Σίγησε η Ελληνική Φωνή της Βοστώνης

Ο Ορέστης Δημητριάδης απεβίωσε την 12η Αυγούστου εντελώς ξαφνικά.  Ήταν σύζυγος της Χλόης Δημητριάδη και πατέρας των: Deborah Demetriades Marini σύζυγος αυτής Robert από το Naples, FL, (τέκνα αυτών: Thalia and Ianthe), Θεόδωρου Δημητριάδη, σύζυγος αυτού Deborah από το  Scituate, MA, (τέκνα αυτών: Alexis Demetriades-Spooner σύζυγος αυτής Ίαν), και Πέτρου Δημητριάδη σύζυγος αυτού Nicole McCay από το Sagamore Beach, MA, (τέκνα αυτού: Thomas και  Danielle με την μητέρα τους  Lisa (Marney) Demetriades.

Ο Ορέστης Δημητριάδης ήταν Μικρασιατικής καταγωγής που με την Καταστροφή της Μικράς Ασίας βρέθηκε στη Λέσβο και από εκεί στην Θεσσαλονίκη και μετά στις ΗΠΑ, το 1951 σε ηλικία 30 ετών.

Ήταν κάτοικος του Belmont, MA, Watertown, West Yarmouth και Naples, Florida. Εκτός από το Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα ο Ορέστης Δημιτριάδης ήταν και ιδιοκτήτης του Orbit Travel.

Η σορός του αείμνηστου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα το Σάββατο, 14 Αυγούστου στον ιερό ναό Taxiarchae Greek Orthodox Church, 25 Bigelow Ave., Watertown, MA,.μεταξύ 11:00πμ-12:00μμ και στις 12:00 θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου