Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Πηνειός Θεσσαλίας: Μια απέραντη έρημος – Νέες εικόνες από drone δείχνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί

 Σάββατο, 28 Αυγούστου, 2021


Σε βιολογική αφύπνιση καλεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο Πηνειός έχει στεγνώσει και οι νέες εικόνες δείχνουν το πρόβλημα. Σε δραματικούς τόνους το μήνυμα του Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού…

Σε βιολογική αφύπνιση καλεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, σε όλο το μήκος του Πηνειού, από την Καλαμπάκα έως την πόλη των Τρικάλων.

Εκατοντάδες στρέμματα στην κοίτη του ποταμού θυμίζουν έρημο καθώς το ποτάμι έχει στερέψει από νερό. «Το νερό δεν έχει ιδιοκτησία. Ανήκει σε όσους το έχουν ανάγκη. Η Θεσσαλία ερημοποιείται, αργοπεθαίνει.

Σε μήκος 25 χιλιομέτρων από τις πηγές έως τη γέφυρα του Διαλεχτού στα Τρίκαλα δεν υπάρχει σταγόνα νερού στον Πηνειό. Η φύση μας προειδοποιεί, η φύση μας καλεί, η φύση μας λέει ενεργήστε τώρα. Είναι η ώρα για ορθολογική διαχείριση του νερού. Είναι η ώρα για να μπει μπροστά το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο στην Ελλάδα ο Αχελώος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου