Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Αρτέμιδα: Συγκίνηση στο καθιερωμένο τρισάγιο για τους αδικοχαμένους των πυρκαγιών του 2007

 Τετάρτη, 25 Αυγούστου, 2021

 Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος.

Δεκατέσσερα χρόνια πέρασαν από εκείνο το μαρτυρικό απόγευμα στην στροφή της Αρτέμιδας. Σε εκείνο το σημείο που η φωτιά έκοψε το νήμα της ζωής εικοσιπέντε συνολικά ανθρώπων.

Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα τρισάγιο στη μνήμη των πολιτών που χάθηκαν στις φλόγες από τους συγγενείς των θυμάτων, στην στροφή του θανάτου και στο εκκλησάκι της οικογένειας του Γιώργου Παρασκευόπουλου.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να τιμήσει την μνήμη των  των συμπολιτών τους που χάθηκαν από την πύρινη λαίλαπα στη μαρτυρική στροφή. Μεταξύ τους παρευρίσκονταν και οι δήμαρχοι Ζαχάρως Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος και Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος.

Ημέρα μνήμης η σημερινή για τους κατοίκους της Αρτέμιδας και τις Μακίστου, οι οποίοι τιμούν όπως κάθε χρόνο τα θύματα των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή τους.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου