Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Αφγανιστάν – Αιματοκύλισμα στην Καμπούλ με πάνω από 60 νεκρούς και 150 τραυματίες

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Μια τρίτη έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Sputnik. Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT ανέφεραν ότι η έκρηξη αυτή ήταν ισχυρή. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα μέχρι στιγμής από την τρίτη, ανέφερε ένας ανταποκριτής του Sputnik που βρίσκεται κοντά […]

Αφγανιστάν – Αιματοκύλισμα στην Καμπούλ με πάνω από 60 νεκρούς και 150 τραυματίες | tovima.gr

Μια τρίτη έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Sputnik. Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT ανέφεραν ότι η έκρηξη αυτή ήταν ισχυρή.

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα μέχρι στιγμής από την τρίτη έκρηξη, ανέφερε ένας ανταποκριτής του Sputnik που βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανέφεραν η εφημερίδα Wall Street Journal και το Sputnik, επικαλούμενοι μια πηγή του αφγανικού υπουργείου Υγείας, τουλάχιστον 60 Αφγανοί σκοτώθηκαν και ακόμη 150 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα κοντά στο αεροδρόμιο της αφγανικής πρωτεύουσας.

Τουλάχιστον 12 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στις βομβιστικές επιθέσεις

Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, οι Αμερικανοί στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους από τις βομβιστικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Καμπούλ είναι τουλάχιστον 12.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox μετέδωσε λίγα λεπτά νωρίτερα ότι οι 11 από αυτούς ήταν πεζοναύτες.

Νωρίτερα, το Πεντάγωνο είχε επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν νεκροί Αμερικανοί από τις εκρήξεις στην Καμπούλ, χωρίς όμως να διευκρινίζει τον αριθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου