Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ριέκα – ΠΑΟΚ 0-2: Στους ομίλους του Europa Conference League οι Θεσσαλονικείς

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021
Ελ Καντουρί και Μουργκ τα γκολ της πρόκρισης

Με τους Ελ Καντουρί και Μουργκ να σκοράρουν, ο ΠΑΟΚ που είχε και τρία δοκάρια νίκησε τη Ριέκα στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας και προκρίθηκε.

Το μεγάλο πρόβλημα των Θεσσαλονικέων στο πρώτο παιχνίδι ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Και κάπως έτσι άρχισε και ο αγώνας στην Κροατία, αν και αυτή τη φορά δεν ήταν θέμα αστοχίας. Ήταν θέμα ατυχίας, αφού στο 6ο λεπτό, μέσα σε 20 δευερολεπτα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε… δύο δοκάρια! Αρχικά με τον Σβαμπ και στην εξέλιξη της φάσης με τον Ελ Καντουρί.

Οι δυο τους, πάντως, πήραν την… εκδίκηση τους αμέσως μετά. Στο 11′ ο Σβαμπ έκανε ωραία ενέργεια και ο Ελ Καντουρί με προβολή έγραψε το 0-1, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Και τον διατήρησαν, αν και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια. Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Ριέκα που είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 37′ με τον Τόμετσακ, για να απαντήσουν οι ασπρόμαυροι με… τρίτο δοκάρι, στο 41′ με τον Ελ Καντουρί (δεύτερο για τον Μαροκινό)!

Πολύ καλό το πρώτο μέρος για την ομάδα του Λουτσέσκου, λιγότερο το δεύτερο, αλλά αυτό δεν ενόχλησε κανέναν. Απέναντι στους εκνευρισμένους Κροάτες ο ΠΑΟΚ έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς να νιώθει κάποια απειλή. Όχι ότι μπορούσε να απειλήσει αυτός, με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Ζίβκοβιτς στο 64′, αλλά το ζητούμενο ήταν να αποφευχθεί η ισοφάριση.

Κίνδυνος που εξαλείφθηκε οριστικά στο 79′, όταν ο Σβιντέρσκι έδωσε στον Μουργκ και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2, σφραγίζοντας την πρόκριση των Θεσσαλονικέων στους ομίλους του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λούκας Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (75′ Εσίτι), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75′ Καγκάβα), Ελ Καντουρί (67′ Μουργκ), Σβιντέρσκι.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου