Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΕΕ – Έρχονται περιορισμοί κατά των Αμερικανών ταξιδιωτών;

  Τρίτη, 31 Αυγούστου, 2021

Η Ευρώπη σχεδιάζει να επαναφέρει τα μέτρα για όσους έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες

ΕΕ – Έρχονται περιορισμοί κατά των Αμερικανών ταξιδιωτών; | tovima.gr

HΕυρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να επαναφέρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους Αμερικανούς επισκέπτες, οι οποίοι είχαν αρθεί τον Ιούνιο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέπεια της αύξησης που παρατηρείται στα κρούσματα, εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα, αλλά και ως «αντίποινα» προς τις ΗΠΑ επειδή δεν έχουν άρει την απαγόρευση εισόδου για τους πολίτες της ΕΕ.

Ποια μέτρα εξετάζονται

Εάν ανανεωθούν οι περιορισμοί, οι Αμερικανοί που ταξιδεύουν στα 27 κράτη μέλη του μπλοκ θα υπόκεινται σε μέτρα όπως δοκιμές Covid και καραντίνα κατά την άφιξη.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η ΕΕ θα αφαιρέσει επίσης άλλα πέντε έθνη από τον μη δεσμευτικό κατάλογο των 23 χωρών που εξαιρούνται από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς: το Ισραήλ, το Κοσσυφοπέδιο, τον Λίβανο, το Μαυροβούνιο και τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι χώρες που φέρονται να διατηρούν το λιγότερο περιοριστικό καθεστώς περιλαμβάνουν τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Κατάρ και την Ουκρανία.

Πηγή: ΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου