Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Γλυκά Νερά – Νέα τροπή στην υπόθεση – Το σενάριο του συνεργού, οι 3 νέες καταθέσεις, τα περίεργα τηλεφωνήματα

Σάββατο, 28 Αυγούστου, 2021

Το ερώτημα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό τόσο στη δολοφονία της άτυχης 20χρονης, όσο και το «θέατρο» που έπαιξε για 37 ημέρες, μέχρι την τελική ομολογία του

Γλυκά Νερά – Νέα τροπή στην υπόθεση – Το σενάριο του συνεργού, οι 3 νέες καταθέσεις, τα περίεργα τηλεφωνήματα | tovima.gr

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το ερώτημα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό τόσο στη δολοφονία της άτυχης 20χρονης, όσο και το «θέατρο» που έπαιξε για 37 ημέρες, μέχρι την τελική ομολογία του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες της αστυνομίας δεν φέρεται να υπάρχει συνεργός στο έγκλημα, αλλά στην συγκάλυψη και στην σκηνοθεσία της «ληστείας» το μοιραίο βράδυ.

Οι τρεις καταθέσεις του συγγενικού του προσώπου

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που που συγγενικό πρόσωπο του δολοφόνου, έχει καταθέσει την τελευταία εβδομάδα τρεις φορές. Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν κατά πόσο τον βοήθησε στο να αφαιρέσει στοιχεία από το σπίτι αλλά και να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη «ληστεία», που σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν ο συζυγοκτόνος, κατέληξε στη δολοφονία της Καρολάιν.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ερευνά τρία τηλεφωνήματα που υποστήριξε η κυρία Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, ότι έγιναν προς αυτήν καθώς ένα άτομο την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν δώσει πληροφορίες. Η αστυνομία εξετάζει κατά πόσο αυτό το άτομο είναι το ίδιο άτομο το οποίο έχει κληθεί για έρευνα.

Συγκεκριμένα, η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ότι δέχθηκε τρία τηλεφωνήματα από αριθμό με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, χωρίς να επεξηγεί τίποτα παραπάνω.

Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ούτως ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τι ακριβώς της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη 20χρονη για το δράμα που ζούσε μέσα στους τέσσερις τοίχους της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και ότι ήθελε να φύγει. 

Η επίσκεψη στην σύμβουλο από τον Αναγνωστόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κ. Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος και σε εκείνη τον τεθλιμμένο σύζυγο. Η ίδια, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στην στάση του. Επιπλέον, γνώριζε από καιρό πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση του ζευγαριού παρά τα όσα φαίνονταν σε αναρτήσεις στα social media.

Το ξέσπασμα της Καρολάιν

Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριζε ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και, ουσιαστικά, της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

«Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της, αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο, πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις της γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και, όση ώρα της μιλούσε, συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και ακούγονταν έξω όπου καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου