Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Κατέρρευσε δέντρο σε εστιατόριο κοντά στη Μητρόπολη που έτρωγαν Πάιατ και Μενέντεζ

Πέμπτη, 26 Αυγούστου, 2021


Πανικός στο εστιατόριο!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8) στο κέντρο της Αθήνας, σε εστιατόριο κοντά στη Μητρόπολη, όπου γευμάτιζαν ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ και ο Αμερικανός βουλευτής Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ένα δέντρο κατέρρευσε στο εστιατόριο, προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν εκεί. Κανείς από το προσωπικό, τους πελάτες ή τους περαστικούς δεν τραυματίστηκε από την πτώση.

Όπως αναφέρει το thetoc.gr, η πτώση του δέντρου, τρόμαξε τη συνοδεία και των δύο αμερικανών αξιωματούχων που τέθηκαν σε συναγερμό φοβούμενοι κάθε ενδεχόμενο, ενώ θορυβήθηκαν επίσης το προσωπικό και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος.

Το δέντρο έσκισε την τέντα του εστιατορίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα (26.08.2021) θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. Είναι από τους πιο ένθερμους φιλέλληνες γερουσιαστές των ΗΠΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων στη Γερουσία των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου