Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Kraft Heinz – Υποχρεωτικός εμβολιασμός εργαζομένων

Κυριακή, 29 Αυγούστου, 2021

Αυξάνονται οι εταιρείες στις ΗΠΑ που ενσωματώνουν την πολιτική υποχρεωτικού εμβολιασμού, μετά την πλήρη έγκριση του εμβολίου της Pfizer

Η Kraft Heinz προστίθεται στον κατάλογο των μεγάλων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ που ενσωματώνουν την πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων τους. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλοι οι υπάλληλοι της, που θα επιστρέψουν στην εταιρεία τον Ιανουάριο, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα εξαπλώνεται με ταχύτητα στη χώρα.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά την πλήρη έγκριση για το εμβόλιο Pfizer Inc/BioNTech SE από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας ελπίζουν ότι η πλήρη έγκριση θα πείσει τους Αμερικάνους που δεν έχουν μέχρι στιγμής εμβολιαστεί να το πράξουν.

Η αναζωπύρωση των κρουσμάτων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι νέες κανονιστικές οδηγίες οδήγησαν τις εταιρείες να αλλάξουν τα σχέδια τους για τους εμβολιασμούς και τις μάσκες. Προς το παρόν, η απόφαση της εταιρείας να επιβάλει τον εμβολιασμό ισχύει μόνο για τους υπαλλήλους γραφείου, με εξαίρεση λόγους υγείας και θρησκευτικής πίστης. 

Η Kraft είπε επίσης ότι τα γραφεία της, συμπεριλαμβανομένης της έδρας της Aon στο Σικάγο, θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο σε εθελοντική βάση για εμβολιασμένους υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου