Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο

  Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021


Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για τον 40χρονο Νιγηριανό

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έχει μπει στο "ράφι" από τον Ολυμπιακό και θέλει να τον διώξει.


Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, με τον οποίο έφτασε ο Σεμέδο το βράδυ της 28ης Αυγούστου σε κλαμπ του Ωρωπού.

Εκεί συνάντησαν την 17χρονη, η οποία υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος και ο Νιγηριανός, την μέθυσαν και την οδήγησαν στο σπίτι του Σεμέδο, όπου τη βίασαν, πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος.

Σημειώνεται ότι, η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού και να προετοιμάσει την απολογία του.

O.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου