Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η "μεταγραφή" δεν έγινε. Αποστολάκης: «Δεν αποδέχομαι την υπουργοποίηση»

  Τρίτη, 31 Αυγούστου, 2021

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις οξύτατες αντιδράσεις που προέκυψαν από την Κουμουνδούρου με αφορμή την υπουργοποίησή τους, ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται τη θέση.

Βόμβα Αποστολάκη – «Δεν αποδέχομαι την υπουργοποίηση» | tovima.gr

Ούτε δύο ώρες δεν πέρασαν από την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης που περιελάμβανε την έκπληξη του Βαγγέλη Αποστολάκη στο νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και η πρώτη βόμβα έσκασε.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις οξύτατες αντιδράσεις που προέκυψαν από την Κουμουνδούρου με αφορμή την υπουργοποίησή τους, ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται τη θέση.

Φαίνεται ότι η πολύ σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χαρακτήριζε «αποστάτη» λειτούργησε πολύ συναισθηματικά στον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο οποίος επέλεξε να μη δεχθεί την υπουργοποίησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αποστολάκης την περασμένη Δευτέρα είχε επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και του είχε πει ότι ο κ. Νικηφοράκης – ανήκει στο στενό περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη του είχε προτείνει να γίνει αναπληρωτής υπουργός Πολιτικής Προστασίας. Και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Αποστολάκης φέρεται να τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει υπό αυτούς τους όρους υπουργός της Δεξιάς.

Ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε αποστασία καθώς η πρόταση του για εθνική συναίνεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του περιβάλλοντος δεν είχε να κάνει με πρόσωπα αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο.

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Προφανώς, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, στη πορεία άλλαξε γνώμη. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Ωστόσο καλό είναι να ξέρει ότι η ιστορία ποτέ δεν λυπήθηκε όσους δεν αναγνωρίζουν ότι στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα».

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου