Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Μαγιορκίνης: Αξονικές που δείχνουν βλάβες στους πνεύμονες από απλά περιστατικά Covid!

 Σάββατο, 21 Αυγούστου, 2021

Ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων επισημαίνει την έκταση των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει στους πνεύμονες ο κορωνοϊός, ασκόμα και σε νέους χωρίς υποκείμενα νοσήματα, απευθύνοντας έκκληση για εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού. 

«Καμπανάκι» Μαγιορκίνη στους ανεμβολίαστους... Με αξονικές τομογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook, o επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων επισημαίνει την έκταση των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει στους πνεύμονες ο κορωνοϊός, ασκόμα και σε νέους χωρίς υποκείμενα νοσήματα, απευθύνοντας έκκληση για εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαγιορκίνης ανήρτησε φωτογραφίες από αξονικές τομογραφίες νέων κάτω από τα 18 έτη με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών), εξηγώντας ότι κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή. «Μία εικόνα χίλιες λέξεις» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

«Οι ασθενείς δεν χρειάστηκαν συμπληρωματικό οξυγόνο, διασωλήνωση ή ΜΕΘ. Πρόκειται για απλά κοινά περιστατικά Covid-19. Ωστόσο έχουν πολύ "εντυπωσιακές" βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου» σχολιάζει.

«Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι) θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία; Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!» υπογραμμίζει ο κ. Μαγιορκίνης.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου