Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Συνεργασία του ομογενειακού εστιατορίου «Souvla» με την Delta Airlines

  Σάββατο, 21 Αυγούστου, 2021


ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. Η «Souvla», το ελληνικό fast-casual εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο, προσελκύει κόσμο από παντού, για να απολαύσει τα σάντουιτς και τις σαλάτες με κρέας ψημένο στη σούβλα. Πολλά από αυτά τα «μαγευτικά» εδέσματα, θα είναι διαθέσιμα στις πτήσεις της Delta μαζί με νέα πρωτότυπα πιάτα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη DeltaAirlines, σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στις 11 Αυγούστου. Οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη διάσημη κοτοσαλάτα της «Souvla» και το χαρακτηριστικό παγωμένο ελληνικό γιαούρτι που συνοδεύεται με ένα παραδοσιακό ελληνικό σιρόπι βύσσινου.

«Ως παλιός επιβάτης και μέλος του DiamondMedallion της Delta, το να βλέπω τα γεύματα της «Souvla» να σερβίρονται στο αεροσκάφος είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε ο Τσαρλς Μπιλίλης (Charles Bililies), ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της «Souvla». «Είναι μεγάλη μας τιμή να φέρουμε τη δημιουργική μας εκδοχή της ελληνικής κουζίνας στον…ουρανό και να συνεργαζόμαστε με την τόσο οραματική ομάδα της Delta. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τις μοναδικές ελληνικές γεύσεις για τις οποίες είναι γνωστή η «Souvla» με τους premium πελάτες της Delta από την πατρίδα μας, το Σαν Φρανσίσκο».

Εθνικός Κήρυξ

Η Souvla στο Σαν Φρανσίσκο/ Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του Souvla

Η «Souvla» θα σερβίρει τα πιάτα της στην DeltaOne και στην Πρώτη Θέση στις πτήσεις από το Σαν Φρανσίσκο προς τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη-JFK.

Ο Μπιλίλης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ηταν μια εξαιρετική εμπειρία η συνεργασία με τις ταλαντούχες ομάδες της Delta και παραμένω απίστευτα εντυπωσιασμένος και πραγματικά ευγνώμων για τη συλλογική σκληρή δουλειά του Tony Cervone και της μαγειρικής του ομάδας για την ανάπτυξη ενός μενού που αντικατοπτρίζει και αναδεικνύει όχι μόνο τη «Souvla», αλλά την ελληνική κουζίνα συνολικά».

«Το να βλέπουμε #ελληνικόφαγητό σε μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία φέρνει μεγάλη υπερηφάνεια στους Ελληνοαμερικανούς όπως εγώ. Αυτή είναι η αρχή μιας υπέροχης συνεργασίας και μιας συναρπαστικής νέας αρχής για τη «Souvla» και ανυπομονώ να δω πού θα μας οδηγήσει».

Περισσότερες πληροφορίες για τη «Souvla» είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο: https://www.souvla.com.

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου