Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Αχαϊα: Σάλος με ιερέα που αρνήθηκε να κοινωνήσει έγκυο επειδή ακόμα δεν έχει παντρευτεί

Κυριακή, 22 Αυγούστου, 2021

Θύελλα αντιδράσεων από τα λόγια που της είπε στην εκκλησία.

Ντροπιασμένη από τη συμπεριφορά ιερέα έφυγε από την εκκλησία στον Δήμο Ερυμάνθου στην Αχαϊα μία γυναίκα.

Η γυναίκα είχε πάει στην εκκλησία για να κοινωνήσει την Κυριακή 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά αυτό που θα επακολουθούσε σίγουρα δεν της είχε περάσει από το μυαλό.

Όταν ήρθε η σειρά της να λάβει τη Θεία Κοινωνία, ο ιερέας αρνήθηκε να την κοινωνήσει και σύμφωνα με το flamis.gr της είπε: “Ότι δεν μπορεί να πάρει την αμαρτία επάνω του”. Αιτία το γεγονός πως η γυναίκα ήταν έγκυος χωρίς να έχει ακόμα παντρευτεί.

Αντιδράσεις προκλήθηκαν και από την οικογένεια της γυναίκας που έφυγε άρον – άρον χωρίς να προκληθεί κάποιο λεκτικό επεισόδιο γιορτινή ημέρα σαν και αυτή του Δεκαπενταύγουστου.

Το γεγονός ακόμα σχολιάζεται στο χωριό με τους περισσοτέρους να παίρνουν το μέρος της μελλοντικής μητέρας. Η γυναίκα ήταν έγκυος και δεν είχε ακόμη παντρευτεί. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Της μόδας είναι τώρα τελευταία η γάμο-βάπτιση!  Δηλαδή, ο γάμος του ζευγαριού και η βάπτιση του παιδιού που ήρθε πριν ακόμα νυμφευθούν.

Κάτι λέγανε γιά “τα καλά και συμφέροντα!”

Θα θέλαμε να μάθουμε από τους αναγνώστες μας τι νομίζουν.

Μπορείς να στείλεις την γνώμη σου στο paneliakos@aol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου