Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Μίλτος Τεντόγλου – Τα Γρεβενά τιμούν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη

 Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

Το Δημοτικό γήπεδο της πόλης των Γρεβενών έχει φέρει πλέον το όνομα «Μίλτος Τεντόγλου». Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην εκδήλωση για να τιμήσει τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη

Μίλτος Τεντόγλου – Τα Γρεβενά τιμούν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη | tovima.gr

ΟΜίλτος Τεντόγλου δεν κέρδισε μόνο το «χρυσό» μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό όλης της Ελλάδας για το ήθος και τη σεμνότητά του.

Η ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά, τίμησε τον Μίλτο δίνοντας το όνομά του στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης απένειμε το κλειδί της πόλης στον χρυσό Ολυμπιονίκη.

Μίλτος Τεντόγλου: Δεν το έχω πολύ με όλα αυτά – Ζήτησα μια απλή τελετή

“Είναι υπέροχο που έχουν μαζευτεί όλοι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που το γήπεδο πήρε το όνομα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν το έχω πολύ με όλα αυτά για αυτό ζήτησα μία απλή τελετή”, τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο “Μίλτος Τεντόγλου” πλέον, για να αποθεώσει τον αθλητή. Ο 23χρονος αθλητής με την τεράστια αυτή επιτυχία έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. 

Από το παρκούρ στις ταράτσες της πόλης ο Μίλτος Τεντόγλου όχι μόνο ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Τόκιο, αλλά με τα προσόντα και τις εμφανίσεις του θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα του μήκους σε όλον τον πλανήτη.

Ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης υπογράμμισε: “Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για τα Γρεβενά, για όλους τους Γρεβενιώτες, για όλους τους Ελληνες. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκη μας τον Μίλτο Τεντόγλου, γέννημα θρέμμα της πόλης που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από εδώ. Μας τιμά με την παρουσία του συνέχεια, καθώς η μόνιμη κατοικία του είναι στα Γρεβενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου