Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωσε τον Μέσι για 2+1 χρόνια η Παρί

 Πέμπτη, 12 Αυγούστου, 2021

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Λιονέλ Μέσι, με τους Παριζιάνους να ολοκληρώνουν την τεράστια αυτή μεταγραφή.


Το μεγαλύτερο «μπαμ» των τελευταίων ετών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε με κάθε… επισημότητα το βράδυ της Τρίτης (10/08). Ο Λιονέλ Μέσι έγινε και με τη… βούλα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 ετών με τη γαλλική ομάδα, η οποία τον «παρουσίασε» κι επίσημα στον κόσμο της μέσω ενός βίντεο δύο λεπτών.

Η ανακοίνωση της Παρί για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υπογραφή του Λέο Μέσι για δύο χρόνια με επιλογή ενός τρίτου έτους. Ο 6 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δικαιολογημένα θεωρείται θρύλος του παιχνιδιού και αληθινή έμπνευση όλων των ηλικιών, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου.

Η υπογραφή του Λέο ενισχύει τις φιλοδοξίες της Παρί Σεν Ζερμέν και παρέχει στους πιστούς φίλους του συλλόγου όχι μόνο ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ, αλλά και στιγμές απίθανου ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Αργεντινός σούπερ σταρ στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Παρί, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα όσα αφορούν το σύλλογο ταιριάζουν με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου.

Γνωρίζω πόσο ταλαντούχο ρόστερ και προπονητικό επιτελείο υπάρχει εδώ. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χττίσουμε κάτι ξεχωριστό για το σύλλογο και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ ντε Πρενς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου