Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ. O μάνατζερ των Red Sox Alex Cora έχασε τη δουλειά τουΑργά σήμερα το απόγευμα η εφημερίδα BOSTON GLOBE αναφέρει ότι η ομάδα μπεϊζμπωλ της Βοστώνης και μετά από τα νέα που ήρθαν από τον baseball commissioner για την εμπλοκή του Alex Cora όταν ήταν προπονητής στους Houston Astros έθεσαν τον προπονητή των Red Sox εκτός ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εμπλοκή του Alex Cora με το «κλέψιμο» των σινιάλων από τις άλλες ομάδες θα του επιφέρει βαριά καμπάνα και έτσι έχασε τη δουλειά του.

PANELIAKOS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου