Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Πέθανε ο Φώτης Ντούλος


 Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, 2020





(Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP)
ΜΠΡΟΝΞ. Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Jacobi, στο Μπρονξ, ο Φώτης Ντούλος, όπως επιβεβαίωσε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο Φώτης Ντούλος βρισκόταν σε κώμα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας στην οποία προχώρησε, με αποτέλεσμα, μετά την παρέλευση των κρίσιμων ωρών, η κατάστασή του να θεωρείται πλέον μη αναστρέψιμη.
Ο Ντούλος κατηγορείτο για την εξαφάνιση και διαφαινόμενη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ.
Νωρίτερα:
Μετά από 24ωρη έρευνα μέσα στο σπίτι του Φώτη Ντούλου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης ένα σημείωμα, με το οποίο υποστηρίζει την αθωότητά του.
Οι άνδρες της Αστυνομίας έψαχναν για περαιτέρω στοιχεία ή άλλα έγγραφα που πιθανόν να άφησε πίσω ο Ντούλος πριν αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του και τα οποία θα οδηγούσαν στο πτώμα της Τζένιφερ Ντούλου.
Το πρωί της Πέμπτης κατέφτασαν από νωρίς στο νοσοκομείο οι δικηγόροι του, Νόρμαν Πάτις και Κέβιν Σμιθ, καθώς αναμενόταν και η αδελφή του Ντούλου, Ρένα, μαζί με την κόρη της Αγγελική, που ήρθαν εσπευσμένα από την Ελλάδα μόλις έμαθαν για την απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Νορμ Πάτις, δικηγόρος του Φώτη Ντούλου, με τον πολιτειακό εισαγγελέα του Στάμφορντ Ρίτσαρντ Κολάντζελο, στις 29 Ιανουαρίου, 2020. (Kassi Jackson/Hartford Courant via AP)

Στο νοσοκομείο πήγε και η Αννα Κάρι, η καλύτερη φίλη του Ντούλου, η γυναίκα που ήταν στο σπίτι του το πρωινό πριν κάνει την απόπειρα της αυτοκτονίας.
Η Κάρι φέρεται να βγήκε από το σπίτι για να ψωνίσει κάτι από το σούπερ μάρκετ και σε αυτό το διάστημα ο Ντούλος έκανε την απόπειρα. Η ίδια, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Κονέκτικατ «Hartford Courant» βοήθησε σημαντικά τον Ντούλο με το θέμα της αρχικής εγγύησης υπογράφοντας για 3 εκατομμύρια δολάρια εγγύηση και κόβοντας δύο επιταγές των 147.000 δολαρίων.
Οι αστυνομικοί που δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ένταλμα για να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του Ντούλου, καθώς δεν είχε διαπραχθεί έγκλημα στο χώρο, τελικά μπήκαν μέσα το πρωί της Τετάρτης ψάχνοντας εξονυχιστικά για κάποιο στοιχείο που θα βοηθούσε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Εν τω μεταξύ, το ποσό της εγγύησης ανέβηκε στα 6.500.000 δολάρια μετά από νέα απόφαση του δικαστηρίου το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Ντούλος επρόκειτο να εμφανιστεί στον δικαστή την Τρίτη, όπου ανέμενε και ο ίδιος την αύξηση της εγγύησης με ποσό που δεν θα μπορούσε να πληρώσει. Οπως όλα δείχνουν, αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς όπως έλεγε σε κοντινά του πρόσωπα δεν θα άντεχε ούτε λεπτό μέσα στη φυλακή.
Σε δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του, Νόρμαν Πάτις, κληθείς να σχολιάσει αν αυτό που τον οδήγησε στην πράξη αυτοκτονίας ήταν η πίεση που ένιωθε από την εξέλιξη της υπόθεσης, είπε: «Χειριζόταν το άγχος του καλύτερα και από εμένα. Κυκλοφορούσε έξω, με τον κόσμο να τον έχει ήδη καταδικάσει πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα δικαστήρια, στα καταστήματα που πήγαινε, στο δρόμο».
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου