Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της


Aπάντηση στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» δίνει με έμμεσο πλην σαφή τρόπο, στην πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τον χωρισμό με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη, η Ολγα Κεφαλογιάννη.  «Για πάνω από δέκα χρόνια που βρίσκομαι στην δημόσια σφαίρα, έχω ως βασική αρχή να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, την οικογένεια μου, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Αυτό επιθυμώ να γίνει σεβαστό, ιδίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία», έγραψε η κ. Κεφαλογιάννη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, το βράδυ του Σαββάτου.
Υπενθυμίζεται ότι σε προ ημερών εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Athens Voice η βουλευτής της ΝΔ δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση για τους στόχους που βάζει για τη νέα χρονιά ως εξής: «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου (σ.σ. με τον κοσμηματοπώλη, Μάνο Πενθερουδάκη). Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».
 Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την βόλτα της στο Ρέθυμνο σχολιάζοντας: «Ένας αητός στην θύελλα παλεύει μην πλαντάξει και καρτερεί την ξαστεριά στον ήλιο να πετάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου