Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Πανηλειακή απεργία στις 25 Φλεβάρη – Το Συμβούλιο Αιρετών κάνει το πρώτο δυναμικό βήμα


Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020Η ομόφωνη απόφαση για Πανηλειακή Γενική απεργία, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, με αίτημα την συνέχιση των εργολαβιών που εκτελούνται στο δρόμο Πάτρα – Πύργος χαρακτήρισε την χθεσινή συνεδρίαση του Πανηλειακού Συμβούλιο Αιρετών που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο δημοτικό μέγαρο Πύργου. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και άλλα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το νομό Ηλείας (δημιουργία χοτ σποτ, Πανεπιστημιακές σχολές κ.α.). Ταυτόχρονα αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για συντονισμό κοινών απεργιακών κινητοποιήσεων με τα νησιά της Ζάκυνθου και της Κεφαλλονιάς.
Στο Λάτσειο βρέθηκαν χθες πληθώρα αυτοδιοικητικών που πήραν το λόγο (σ.σ. αναφέρονται παρακάτω), ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και απλοί πολίτες. Όλοι τους συνέδραμαν με τις προτάσεις και τις απόψεις τους στο να διεξαχθεί δημοκρατικός διάλογος ισχυροποιώντας λειτουργικά το όργανο.
Η ολομέλεια των Αιρετών της Ηλείας εκτός της απόφασης για την απεργιακή κινητοποίηση στις 25 Φεβρουαρίου, εξέλεξε και 11μελή Γραμματεία.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου