Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Πανηλειακή απεργία στις 25 Φλεβάρη – Το Συμβούλιο Αιρετών κάνει το πρώτο δυναμικό βήμα


Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020Η ομόφωνη απόφαση για Πανηλειακή Γενική απεργία, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, με αίτημα την συνέχιση των εργολαβιών που εκτελούνται στο δρόμο Πάτρα – Πύργος χαρακτήρισε την χθεσινή συνεδρίαση του Πανηλειακού Συμβούλιο Αιρετών που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο δημοτικό μέγαρο Πύργου. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και άλλα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το νομό Ηλείας (δημιουργία χοτ σποτ, Πανεπιστημιακές σχολές κ.α.). Ταυτόχρονα αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για συντονισμό κοινών απεργιακών κινητοποιήσεων με τα νησιά της Ζάκυνθου και της Κεφαλλονιάς.
Στο Λάτσειο βρέθηκαν χθες πληθώρα αυτοδιοικητικών που πήραν το λόγο (σ.σ. αναφέρονται παρακάτω), ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και απλοί πολίτες. Όλοι τους συνέδραμαν με τις προτάσεις και τις απόψεις τους στο να διεξαχθεί δημοκρατικός διάλογος ισχυροποιώντας λειτουργικά το όργανο.
Η ολομέλεια των Αιρετών της Ηλείας εκτός της απόφασης για την απεργιακή κινητοποίηση στις 25 Φεβρουαρίου, εξέλεξε και 11μελή Γραμματεία.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου