Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Βέλγιο: Ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος παραδέχτηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της γλύπτριας Ντελφίν Μποέλ


Ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ παραδέχτηκε σήμερα ότι είναι ο βιολογικός πατέρας μιας γυναίκας που γεννήθηκε εκτός γάμου, της Ντελφίν Μποέλ, η οποία έδινε για χρόνια δικαστικό αγώνα για να αναγνωριστεί ως τέκνο του.

Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται μια ανακοίνωση του ίδιου του πρώην βασιλιά, ο Αλβέρτος πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα του τεστ DNA, στο οποίο είχε υποβληθεί κατόπιν αιτήματος δικαστηρίου των Βρυξελλών. «Τα επιστημονικά συμπεράσματα υποδεικνύουν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της κυρίας Ντελφίν Μποέλ», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Αλβέρτος «αποφάσισε να βάλει τέλος, με αξιοπρέπεια, σε αυτή την οδυνηρή (δικαστική) διαδικασία».
Ο 85χρονος Αλβέρτος ήταν βασιλιάς του Βελγίου για μια εικοσεατία, από το 1993 μέχρι το 2013. Τον περασμένο Μάιο δέχτηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA, με βάση μια απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών. Το αποτέλεσμα της εξέτασης επρόκειτο αρχικά να κρατηθεί απόρρητο.
Η Ντελφίν Μποέλ, μια γλύπτρια 51 ετών, υποστήριζε ότι ήταν καρπός της μακρόχρονης σχέσης που διατηρούσε ο Αλβέρτος με τη μητέρα της, τη Σιμπίλ ντε Σελίς Λονγκσάμπ, τις δεκαετίες του 1960-70. Ο Αλβέρτος ήταν τότε πρίγκιπας διάδοχος, παντρεμένος από το 1959 με την Πάολα Ρούφο ντι Καλάμπρια.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου