Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία έγινε ο Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων στη Βοστώνη

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Εορτάστηκε χθες στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο η Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των Ελληνικών απογευματινών σχολείων και Σαββάτου αλλά και του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου του Lowell.
Ποιήματα, τραγούδια από τα παιδιά και Ελληνικοί χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδος από τα χορευτικά συγκροτήματα Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Χορευτικού Συγκροτήματος της Μητροπόλεως.
Υπεύθυνη Παρουσιάστρια ήταν η. κ. Αναστασία Μορογιάννη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διδασκάλων.  Παρευρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος κ. Ευθυμίου, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καυκάς, ιερείς, δάσκαλοι και δασκάλες, καθηγητές πανεπιστημίων, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες και φίλοι.
Με το τέλος της γιορτής δόθηκαν τα πιστοποιητικά Ελληνομάθειας σε αγόρια και κορίτσια που πέρασαν επιτυχώς τον διαγωνισμό και το οποίο πρόγραμμα επιμελείται ο κ. Ιωάννης Κατσαρός με τη βοήθεια της κ. Θεοδώρας Χρονοπούλου και άλλων δασκάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου