Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία έγινε ο Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων στη Βοστώνη

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Εορτάστηκε χθες στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο η Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των Ελληνικών απογευματινών σχολείων και Σαββάτου αλλά και του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου του Lowell.
Ποιήματα, τραγούδια από τα παιδιά και Ελληνικοί χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδος από τα χορευτικά συγκροτήματα Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Χορευτικού Συγκροτήματος της Μητροπόλεως.
Υπεύθυνη Παρουσιάστρια ήταν η. κ. Αναστασία Μορογιάννη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διδασκάλων.  Παρευρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος κ. Ευθυμίου, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καυκάς, ιερείς, δάσκαλοι και δασκάλες, καθηγητές πανεπιστημίων, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες και φίλοι.
Με το τέλος της γιορτής δόθηκαν τα πιστοποιητικά Ελληνομάθειας σε αγόρια και κορίτσια που πέρασαν επιτυχώς τον διαγωνισμό και το οποίο πρόγραμμα επιμελείται ο κ. Ιωάννης Κατσαρός με τη βοήθεια της κ. Θεοδώρας Χρονοπούλου και άλλων δασκάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου