Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Προχωρούν γοργά οι ετοιμασίες για την παρέλαση της Βοστώνης

 


Από την πανομογενειακή συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για τη διοργάνωση της παρέλασης της Βοστώνης, η οποία θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΒΟΣΤΩΝΗ. Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι ετοιμασίες για την διοργάνωση της παρέλασης του Ελληνισμού Βοστώνης και Νέας Αγγλίας, όπως προέκυψε από τις αναφορές που έγιναν στην ειδική για την παρέλαση πανομογενειακή συνάθροιση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Η παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου στο κέντρο της Βοστώνης στην οποία Μέγας Τελετάρχης θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Επίσης στην παρέλαση θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας η οποία αναμένεται να αφιχθεί στις 22 Απριλίου για την εκδήλωση της αδελφοποίησης των πόλεων Λόουελ της Μασαχουσέτης με την Καλαμάτα, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας».
Στην πανομογενειακή παρευρέθηκαν περί τους σαράντα αντιπρόσωποι, πρόεδροι και μέλη διοικητικών συμβουλίων συλλόγων και σωματείων. Τον γενικό πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη, Στράτο Ευθυμίου, εκπροσώπησε η υποπρόξενος Μαρία Κουκούτση.
Ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασίλη Καυκά ότι το έντυπο υλικό, οι αφίσες τα διαφημιστικά δελτία (flyers 4) είναι έτοιμα και  μάλιστα διανεμήθηκαν στους παρευρεθέντες ενώ εντός των επόμενων ημερών ολοκληρωμένος φάκελος με όλο το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό θα σταλεί σε όλους τους συλλόγους και σωματεία και σε όλες της εκκλησιαστικές κοινότητες ανά την επικράτεια της Νέας Αγγλίας.
Για πρώτη φορά φέτος δημιουργήθηκε επιτροπή η οποία θα είναι υπεύθυνη για τα πανό και τα συνθήματα που θα αναγράφονται πάνω τους, ώστε να υπάρχει μία ομοιομορφία.
Στη διάρκεια του επίσημου δείπνου το Σάββατο 25 Απριλίου το οποίο φέτος θα γίνει στο κοινοτικό κέντρο της κοινότητας των Ταξιαρχών του Γουότερταουν Μασαχουσέτης θα διανεμηθούν σε παιδιά της Ομογένειας φοιτητές και φοιτήτριες έξι υποτροφίες, ανάμεσα στις οποίες θα είναι και του «Εθνικού Κήρυκα», όπως και πέρυσι.
Ο κ. Καυκάς αναφέρθηκε λεπτομερώς στην προγραμματιζόμενη εκδήλωση για την αδελφοποίηση των πόλεων Λόουελ και Καλαμάτας η οποία θα γίνει την Πέμπτη 23 Απριλίου στο δημαρχείο του Λόουελ και τόνισε ότι η Ελληνική σημαία θα υψωθεί στον ιστό του δημαρχείου. Επίσης έκανε αναφορά και στην προγραμματιζόμενη αδελφοποίηση της Βοστώνης με την Αθήνα στο επόμενο έτος.
Ανέφερε επίσης ότι η γαλανόλευκη θα αναρτηθεί και στον ιστό του δημαρχείου Βοστώνης, ενώ την 25η Μαρτίου τιμής ένεκεν για την Ελλάδα, την Ομογένεια της Βοστώνης και τον Ελληνισμό γενικότερα το δημαρχιακό μέγαρο της Βοστώνης θα φωταγωγηθεί με άσπρα και μπλε χρώματα.
Στην πανομογενειακή υπήρξε σύμπνοια και διάθεση συμμετοχής και βοήθειας από όλους για την παρέλαση, ενώ πολλοί σύνεδροι πήραν αρκετά λαχεία προς πώληση της λαχειοφόρου για την οικονομική ενίσχυση και στήριξη της παρέλασης.
Μέρος του συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνονται από αριστερά: Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β αντιπρόεδρος, Μαρία Κουκούτση υποπρόξενος, Βασίλης Καυκάς πρόεδρος, Κώστας Τραβαγιάκης Α αντιπρόεδρος και Ολγα Φώτου Γραμματέας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου