Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡHNH.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Απεβίωσε ο Θωμάς Τίνγκας από το Dracut, Lowell


Thomas Tingas ObituaryΉταν 75 χρονών, καταγωγή από την Πορτή Τρικάλων, γιός των αειμνήστων Φίλιππου και Αλεξάνδρας Κοντονάσιος Τίνγκας.

Μετανάστευσε στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και μαζί με τον αδελφό του Κώστα είχαν το συνεργείο αυτοκινήτων CTP στο Lowell

Το 1994 ίδρυσε την εταιρεία Toms Auto στο Bridge Street, Dracut, MA όπου ήταν συνεργείο, φαναρτζίδικο και πωλήσεις αυτοκινήτων.

Πριν μερικά χρόνια σταμάτησε να εργάζεται και τον χειμώνα τον περνούσε στην Φλώριδα.  

Ήταν πατέρας της Αλεξάνδρας Τίνγκας από το Watertown, Masssachusetts και της Γεωργίας Τίνγκας, αρραβωνιαστικός αυτής, William Donovan από το Miami, Φλώριδας.  ¨Ηταν πρώην σύζυγος της Ava Koumantzelis Popas (πρώην Τίνγκας) η οποία ήταν για πολλά χρόνια δασκάλα στο Ημερήσιο Σχολείο του Lowell. 

Ήταν αδελφός του Κώστα Τίνγκα, σύζυγος αυτού Φωτεινή, Χρήστος Τίνγκας, Πολυχρόνης Τίνγκας, σύζυγος αυτού Μαρίνα, Καίτη Τίνγκας, σύζυγος αυτής Τάκης Κοσμάς, Χρυσόστομος Τίνγκας και της αείμνηστης Ρίτας Τίνγκας όλοι στην Ελλάδα.

Η σορός του Θωμά Τίνγκα θα βρίσκεται προς λαϊκό προσκύνημα στο
DRACUT FUNERAL HOME, 2159 Lakeview Ave., Dracut, την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020 από τις 3:00μμ έως τις 6:00μμ στο προαναφερθέν νεκροπομπείο και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Δευτέρα στις 10:00πμ στον ιερό ναό Της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στη διεύθυνση 1160 Mammoth Rd, Dracut, MA.  Αντί ανθέων η οικογένεια ζητά να κάνετε χρηματική δωρεά προς τον ιερό ναό της Θεοτόκου ή στο Ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο του Lowell, 68 Broadway Street, Lowell, MA.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Θωμά Τίνγκα.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου