Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Αύριο στις 7:30μμ η Πανομογενειακή για την Παρέλαση της 26ης Απριλίου του Ελληνισμού της Βοστώνης

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020

Αύριο βράδυ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει η Β’ Πανομογενειακή Συγκέντρωση για την Παρέλαση της Βοστώνης.
Προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αντιπρόσωποι και οι παράγοντες Σωματείων, Αντιπρόσωποι Κοινοτήτων και όποιος θέλει να βοηθήσει.

Σήμερα στις 1:00μμ θα γίνει η απ’ ευθείας Tele-Conference από το Δημαρχείο του του Lowell και του Δημαρχείου Καλαμάτας όπου θα συμμετάσχουν πολλοί παράγοντες μεταξύ αυτών και αντιπροσωπεία της Ομσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και ο Γενικός Πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου. 

Στην απ’ ευθείας αυτή επικοινωνία θα παρευρεθούν τα ΜΜΕ και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας η τηλε-επικοινωνία θα παρουσιαστεί και από την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου