Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

Στην γιορτή της «Γης της Φλόγας»


Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Ως γνωστόν στις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί  στην Αρχαία Ολυμπία, η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας  για τους  Ολυμπιακούς Αγώνες «Τοκυο 2020».

Η Ολυμπία και γενικότερα ο Νομός μας την ημέρα εκείνη ,όσο ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα, θα πρέπει να δώσουν την απάντηση ως Τόπος γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων που φιλοξενεί το παγκόσμιο αυτό γεγονός.
Το στοίχημα είναι μεγάλο και πρέπει να κερδηθεί.
Οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Τελετής και τα εκατομμύρια τηλεθεατών  θα πρέπει να αισθανθούν τη δύναμη του πολιτισμού μας και να βιώσουν τα μηνύματα που διαχρονικά πηγάζουν από την ιερή γη της  Ολυμπία.
Η εικόνα που θα μεταδοθεί από τα παγκόσμια ειδησεογραφικά δίκτυα θα πρέπει να εμπνεύσει τον σεβασμό όλων προς ένα Λαό που ξέρει να δημιουργεί, να αναδεικνύει και να σέβεται την Πανανθρώπινη πολιτιστική του κληρονομιά.
Η εικόνα ενός πλημμυρισμένου από κόσμο Αρχαίου Σταδίου με  μαθητές αλλά και  πολίτες , αλλά και η στήριξη των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν  στα πλαίσια της Τελετής Αφής,  θα πρέπει να είναι  η καταλληλότερη απάντηση στις προσπάθειες της Περιφέρειας αλλά και του   Δήμου για ενεργότερο ρόλο στα οράματα της Χώρας και στην προβολή του Τόπου.

Επίσημη αργία για όλο τον Νομό
Η δική μας πρόταση, σε αυτό το μοναδικό παγκόσμιο γεγονός που κάθε τέσσερα χρόνια πραγματοποιείται στην περιοχή μας  είναι η μέρα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας να είναι αργία για όλο τον νομό μας προκειμένου τόσο οι μαθητές αλλά και όλοι οι κάτοικοι να είναι εφικτό να συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη γιορτή.
Στην γιορτή της «Γης της Φλόγας».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου