Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Το δείπνο κοπής της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020

 

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνης Στράτος Ευθυμίου κόβει την βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας. Διακρίνεται ο Κώστας Τραβαγιάκης Α αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο π. Αθανάσιος Νένες, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς, η Ελευθερία Παπασλή και η Μαίρη Δεληχάτσιου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΜΟΥΚΟΣ
ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγινε το βράδυ του Σαββάτου η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας μετά δείπνου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στο κοινοτικό κέντρο της κοινότητας των ταξιαρχών του Γουώτερταουν. Παρευρέθηκαν περί τα 120 άτομα, συμβούλια και μέλη συλλόγων και σωματείων, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη Στράτος Ευθυμίου, ο ομογενής πολιτειακός γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης από το Ροντ Αϊλαντ και μέλη του τμήματος ομογενών ευζώνων.
Την προσευχή ανέπεμψε ο π. Αθανάσιος Νένες ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας των ταξιαρχών του Γουώτερταουν.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση της παρέλασης.
Από το ετήσιο δείπνο της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΜΟΥΚΟΣΟ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Τραβαγιάκης με τη σύζυγό του Χαρούλα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΜΟΥΚΟΣΟ Δημήτρης Ματθαίος πρέοδρος του Ευβοϊκού Συλλόγου Βοστώνης κόβει την βασιλόπιτα στο τραπέζι της παρέας του. Διακρίνεται η σύζυγός του Δέσποινα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΜΟΥΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου