Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Πωλητής αυτοκινήτων ξανά ο Καμμένος -Νέα σελίδα στη ζωή του

Would you buy a used car from this guy?

Στην Αμερική (ΗΠΑ) υπάρχει η παροιμία: «Θα αγόραζες μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από αυτόν τον τύπο;»

Νέο επαγγελματικό βήμα για τον Πάνο Καμμένο. Ο πρώην υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλάζει σελίδα στην ζωή του. Μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση έχοντας αδυνατίσει εμφανώς, αποφάσισε να κάνει και ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά του.
Και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα, μιας και δεν συμμετείχε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με τους ΑΝΕΛ. Έτσι, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του, επί της λεωφόρου Συγγρού, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε».
Τα εγκαίνια είναι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου εκεί όπου στεγάζεται η εταιρεία και στεγάζονταν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. Το ισόγειο του κτιρίου στη Λεωφόρο Συγγρού που είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του Πάνου Καμμένου, τώρα στεγάζει μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε». Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ξεκινώντας από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Συγγρού.


Δείτε την πρόσκληση:

thumbnail_IMG_2802
Kαι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου