Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Έτσι έστησαν την ενέδρα οι κουκουλοφόροι | tanea.gr
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν μέσα στο σπίτι τους τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι γνωστοί τραγουδιστές Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, τους έδεσαν και με την απειλή όπλου τους πήραν χρήματα και κοσμήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τέσσερις ένοπλοι φαίνεται πως γνώριζαν το σπίτι όπου μένουν οι δύο διάσημοι τραγουδιστές, καθώς και ότι η κ. Γαρμπή εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ληστές είχε στήσει καρτέρι και περίμεναν πότε θα επέστρεφε από το κέντρο. Συγκεκριμένα, φαίνεται να την περίμεναν κρυμμένοι κοντά στο σπίτι της και όταν εκείνη επέστρεψε, περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητό της.
Την ώρα που κατέβηκε, εμφανίστηκαν μπροστά της, την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν.
Οι δυο κρατούσαν πιστόλια, με τα οποία την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους ανοίξει με τα κλειδιά της για να μπουν στο σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος φυσικά δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε.
Όταν όμως άκουσε τη φασαρία, κατέβηκε στο σαλόνι και τότε ήρθε αντιμέτωπος με τον τρόμο: οι τέσσερις κουκουλοφόροι απειλούσαν με όπλο την Καίτη Γαρμπή.
Οι δράστες τον έδεσαν και απειλώντας συνεχώς με όπλο τη σύζυγό του, του ζητούσαν να τους πει πως θα ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».
Οι ληστές πήραν μικρό χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα από το σπίτι του ζευγαριού κι έφυγαν.
TA NEA