Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

MEGA: Ανατροπή – Δεν κάνει πρεμιέρα 3 Φεβρουαρίου


Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου, 2020

Μπορεί από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ALTER EGO να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για την πρεμιέρα του MEGA, ωστόσο στα δημοσιογραφικά γραφεία η ημερομηνία της 3ης Φεβρουαρίου «έπαιζε» πολύ τις τελευταίες ημέρες. Πληροφορίες ωστόσο θέλουν το σενάριο αυτό να μην τίθεται σε εφαρμογή αφού… δεν είναι όλα στην εντέλεια, με το κτίριο να βρίσκεται σε επισκευές και κατασκευές χώρων.


Σταμάτης ΜαλέληςΣταμάτης Μαλέλης

Συγκεκριμένα ενώ ο σταθμός αναμένεται να βγει στον αέρα με κάθε τεχνολογική καινοτομία και νέες εκπομπές, οι επιτελείς του σταθμού φαίνεται να πιστεύουν πως η πρεμιέρα ίσως καθυστερήσει προκειμένου όταν το MEGA εκπέμψει, να λειτουργεί με φουλ τις μηχανές τόσο δημοσιογραφικά, όσο και τεχνικά.

Αλλαγή πλάνων και μετάθεση πρεμιέρας

Ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Πέτρος Μπούτος έχουν σχεδιάσει, τον ενημερωτικό και τον ψυχαγωγικό τομέα και το ενδιαφέρον σίγουρα στρέφεται στην πρώτη επίσημη, αλλά και στο πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί. Ωστόσο, τα πλάνα φαίνεται ότι άλλαξαν και η πρεμιέρα μετατίθεται γιααργότερα, καθώς το τεχνικό επιτελείο, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Πέτρος Μπούτος θέλουν και η παραμικρή λεπτομέρεια να έχει διευθετηθεί όταν θα έρθει η μεγάλη στιγμή.

Μπάγια ΑντωνοπούλουΜπάγια Αντωνοπούλου

Η πρωινή ζώνη, λοιπόν, θα έχει άρωμα ενημέρωσης, καθώς ο Ντίνος Σιωμόπουλος και ο Νίκος Φιλιππίδης θα αναλάβουν να μεταφέρουν ρεπορτάζ από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και την πολιτική επικαιρότητα κάθε πρωί, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού. Ρόλο σχολιαστή αναμένεται να έχει ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου και του Γιάννη Πρετεντέρη. Ο τελευταίος, μάλιστα, προετοιμάζει και την ανανεωμένη «Ανατροπή», που θα βγει στον αέρα σε δεύτερο χρόνο. Στις 11.00 θα ακολουθεί μία ακόμη ενημερωτική εκπομπή με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη.

Ανδρέας ΠαπαδόπουλοςΑνδρέας Παπαδόπουλος

Το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον εκδότη του «Φιλελεύθερου», Θανάση Μαυρίδη, όπως έκαναν και στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ. Στις διεθνείς ειδήσεις θα είναι ο Στρατής Αγγελής, με προϋπηρεσία στο MEGA και στην «Αυγή».
Το μεγάλο στοίχημα είναι, χωρίς αμφιβολία, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο φαίνεται ότι θα παίρνει lead in από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σαββατογεννημένες». Η Δώρα Αναγνωστοπούλου έχει αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο, η οποία με την προϋπηρεσία και την εμπειρία της από την ΕΡΤ θα προσπαθήσει να αντεπεξέλθει με επαγγελματισμό και συνέπεια. Η Ράνια Τζίμα φαίνεται, επίσης, ότι θα είναι η αντικαταστάτριά της τα Σαββατοκύριακα, καθώς είναι μια γυναίκα που είχε συνδέσει την καριέρα της με το τότε MEGA.

Νίκος ΕυαγγελάτοςΝίκος Ευαγγελάτος

Στο επίκεντρο το αθλητικό πρόγραμμα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ξεχνά την ιδιότητα του προέδρου του Ολυμπιακού και είναι φυσιολογικό να θέλει να επενδύσει στην αθλητική ενημέρωση. Ετσι, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Χελάκης είναι μερικά μόνο από τα ηχηρά ονόματα που θα βρεθούν στο νέο MEGA. Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αναλάβει την αθλητική εκπομπή «Team Hellas», που θα παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μένιος ΣακελλαρόπουλοςΜένιος Σακελλαρόπουλος

Φουλ της μυθοπλασίας

Τα στελέχη του καναλιού έχουν έρθει σε επαφή με διάφορους δημιουργούς των παλαιών σειρών του Μέγκα και το κοινό θα δει πολλά από τα αγαπημένα και άκρως επιτυχημένα σίριαλ που άφησαν εποχή.

Ψυχαγωγία σε δεύτερο χρόνο

Η Σάσα Σταμάτη, πρόσφατα, στον αέρα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στο νέο MEGA με βραδινή εκπομπή. Γνωστό, επίσης, είναι ότι και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου θα έχει καθημερινή μαγειρική εκπομπή, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, τα ονόματα παρουσιαστών πρώτης γραμμής που έχουν διαρρεύσει ότι συζητούν με τους ανθρώπους του νέου MEGA είναι πολλά: Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Αντώνης Ρέμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου