Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Νοσοκομείο Πύργου: Νέα έκκληση για προσφορά αίματος

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020
Νέα έκκληση για συγκέντρωση αίματος έκανε η κα. Κωνσταντίνα Πανέτα – Κωνσταντακοπούλου, Συντονίστρια – Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Και αυτό αφού υπάρχει μεγάλη έλλειψη αυτήν την περίοδο.
Αναλυτικά η έκκληση της κας Πανέτα:

«Αγαπητοί αιμοδότες σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αιμοδοσία του νοσοκομείου Πύργου, να μας βοηθήσετε με μια μονάδα αίματος ο κάθε ένας.
Χρειαζόμαστε όλες τις ομάδες αίματος. Όσοι είναι αιμοδότες ας φέρετε και έναν άλλον που δεν είναι αιμοδότης. Έχουμε μεγάλη ανάγκη σε αίματα καθημερινά για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς και τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία. Σας ευχαριστούμε. Ώρες λειτουργίας της αιμοδοσίας σήμερα 9- 13.30 το πρωί και το απόγευμα 5- 8 μ.μ.
Το Σαββάτο το απόγευμα στο 3 δημοτικό σχολείο Πύργου 5 μ.μ. – 8 μ.μ. και την Κυριακή το πρωί στο χωριό Πλάτανος Ηλείας. Η έλλειψη αίματος είναι φαινόμενο πανελλαδικό και κανένα νοσοκομείο δεν μπορεί να μας στείλει βοήθεια… Στηριζόμαστε στην αγάπη σας».

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου