Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Νοσοκομείο Πύργου: Νέα έκκληση για προσφορά αίματος

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020
Νέα έκκληση για συγκέντρωση αίματος έκανε η κα. Κωνσταντίνα Πανέτα – Κωνσταντακοπούλου, Συντονίστρια – Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Και αυτό αφού υπάρχει μεγάλη έλλειψη αυτήν την περίοδο.
Αναλυτικά η έκκληση της κας Πανέτα:

«Αγαπητοί αιμοδότες σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αιμοδοσία του νοσοκομείου Πύργου, να μας βοηθήσετε με μια μονάδα αίματος ο κάθε ένας.
Χρειαζόμαστε όλες τις ομάδες αίματος. Όσοι είναι αιμοδότες ας φέρετε και έναν άλλον που δεν είναι αιμοδότης. Έχουμε μεγάλη ανάγκη σε αίματα καθημερινά για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς και τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία. Σας ευχαριστούμε. Ώρες λειτουργίας της αιμοδοσίας σήμερα 9- 13.30 το πρωί και το απόγευμα 5- 8 μ.μ.
Το Σαββάτο το απόγευμα στο 3 δημοτικό σχολείο Πύργου 5 μ.μ. – 8 μ.μ. και την Κυριακή το πρωί στο χωριό Πλάτανος Ηλείας. Η έλλειψη αίματος είναι φαινόμενο πανελλαδικό και κανένα νοσοκομείο δεν μπορεί να μας στείλει βοήθεια… Στηριζόμαστε στην αγάπη σας».

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου