Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

H Κυλλήνη αποκτά υδατορδρόμιο


Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020Καλά νέα έρχονται από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης..

Το καλοκαίρι του 2020, πιθανότατα τον Ιούνιο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα υπάρχουν οριστικά (και φυσικά θετικά) νέα για το υδατοδρόμιο στην Κυλλήνη, έργο που θα αλλάξει όχι μόνο την εικόνα της περιοχής αλλά και ευρύτερα του νομού.
O Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πρόεδρος του ΔΛΤΚ κ. Γιάννης Λέντζας είναι γνωστό ότι βρίσκεται  σε επαφή με το Υπουργείο Ναυτιλίας και την εταιρία Hellenic Seaplanes ειδικά για το θέμα κατασκευής υδατοδρομίου στην Κυλλήνη. Και τα νέα είναι καλά. Άλλωστε και ο ίδιος το επεσήμανε στην ομιλία του στην κοπή της πίτας του Λιμενικού Ταμείου.
Ο  δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Λέντζας τόνισε: «Το ενδιαφέρον για το λιμάνι μας είναι μεγάλο. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με μεγάλους διεθνείς φορείς που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία, γεγονός που εφόσον ευδοκιμήσει θα μετατρέψει την Κυλλήνη σε κεντρικό κόμβο για το Δίκτυο Λιμένων της Δυτικής Ελλάδας. Η εξωστρέφεια του Λιμανιού της Κυλλήνης, είναι βασικός σκοπός, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε βέβαια και τις καθημερινές ανάγκες.
Για πρώτη φορά στον προϋπολογισμό του Δ.Λ.Τ. Κυλλήνης έχουν προβλεφθεί μελέτες που αφορούν την ασφάλεια του λιμανιού (SALE ALE), την δημιουργία υδατοδρομείου και την σύνδεση του λιμανιού για εμπορικούς σκοπούς με λιμάνια του εξωτερικού   Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες σε όλα τα παραπάνω. Όμως το γεγονός είναι ότι είμαστε η δυτικότερη πύλη θαλάσσιας εισόδου της Ηπειρωτικής Ελλάδας είναι ένα προτέρημα που εμείς δεν θα το αναφέρουμε απλά. Θα το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και των δημοτών».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου