Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

H Κυλλήνη αποκτά υδατορδρόμιο


Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020



Καλά νέα έρχονται από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης..

Το καλοκαίρι του 2020, πιθανότατα τον Ιούνιο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα υπάρχουν οριστικά (και φυσικά θετικά) νέα για το υδατοδρόμιο στην Κυλλήνη, έργο που θα αλλάξει όχι μόνο την εικόνα της περιοχής αλλά και ευρύτερα του νομού.
O Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πρόεδρος του ΔΛΤΚ κ. Γιάννης Λέντζας είναι γνωστό ότι βρίσκεται  σε επαφή με το Υπουργείο Ναυτιλίας και την εταιρία Hellenic Seaplanes ειδικά για το θέμα κατασκευής υδατοδρομίου στην Κυλλήνη. Και τα νέα είναι καλά. Άλλωστε και ο ίδιος το επεσήμανε στην ομιλία του στην κοπή της πίτας του Λιμενικού Ταμείου.
Ο  δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Λέντζας τόνισε: «Το ενδιαφέρον για το λιμάνι μας είναι μεγάλο. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με μεγάλους διεθνείς φορείς που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία, γεγονός που εφόσον ευδοκιμήσει θα μετατρέψει την Κυλλήνη σε κεντρικό κόμβο για το Δίκτυο Λιμένων της Δυτικής Ελλάδας. Η εξωστρέφεια του Λιμανιού της Κυλλήνης, είναι βασικός σκοπός, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε βέβαια και τις καθημερινές ανάγκες.
Για πρώτη φορά στον προϋπολογισμό του Δ.Λ.Τ. Κυλλήνης έχουν προβλεφθεί μελέτες που αφορούν την ασφάλεια του λιμανιού (SALE ALE), την δημιουργία υδατοδρομείου και την σύνδεση του λιμανιού για εμπορικούς σκοπούς με λιμάνια του εξωτερικού   Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες σε όλα τα παραπάνω. Όμως το γεγονός είναι ότι είμαστε η δυτικότερη πύλη θαλάσσιας εισόδου της Ηπειρωτικής Ελλάδας είναι ένα προτέρημα που εμείς δεν θα το αναφέρουμε απλά. Θα το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και των δημοτών».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου