Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Απεβίωσε ο κ. Βασίλειος Πάτσιος (Πατσιοκώστας) (William Patsios) από το Watertown, Massachusetts
Heartfelt Sympathies Standing Basket- Blue  WhiteΟ κ. Πάτσιος είχε καταγωγή από την Ευρυτανία και ήταν ένας υπερήφανος Ρουμελιώτης, Πατριώτης.  Ήταν παρόν στις εκδηλώσεις του Ελληνισμού της Βοστώνης μαζί με την αείμνηστη Ελένη και ήταν χορηγός για την παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.
Για την συμμετοχή του στα Ομογενειακά τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων στην εκδήλωση που έγινε πέρυσι (Απρίλιο, 2018) στην αίθουσα της Βουλής της Μασσαχουσέτης στο Κυβερνείο.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και νέος Δήμαρχος Αθηνών κ. Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Βασίλειος Πάτσιος ήταν και συγγραφέας ενός βιβλίου αντίγραφο του οποίου με αφιέρωμα έδωσε στον κ. Μπακογιάννη και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά.
Του κ. Βασιλείου Πάτσιου προηγήθηκαν οι θάνατοι της συζύγου του Ελένης και του αδελφού του Γεώργιου Παλιοκώστα.
Συλλυπητήρια στα παιδιά του Κώστα και Πατρίσια και στις οικογένειές τους και τον αδελφό του Αθανάσιο
Η σορός του μεταστάντος θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 21 Αυγούστου από τις 9:00πμ έως τις 10:00πμ στον ιερό ναό Των Ταξιαρχών, 25 Bigelow Avenue, Watertown, Massachusetts.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αμέσως μετά στον ναό των Ταξιαρχών και η ταφή θα γίνει στο Ridgelawn Cemetery.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Βασίλη Πάτσιε.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου