Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Απεβίωσε ο κ. Βασίλειος Πάτσιος (Πατσιοκώστας) (William Patsios) από το Watertown, Massachusetts
Heartfelt Sympathies Standing Basket- Blue  WhiteΟ κ. Πάτσιος είχε καταγωγή από την Ευρυτανία και ήταν ένας υπερήφανος Ρουμελιώτης, Πατριώτης.  Ήταν παρόν στις εκδηλώσεις του Ελληνισμού της Βοστώνης μαζί με την αείμνηστη Ελένη και ήταν χορηγός για την παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.
Για την συμμετοχή του στα Ομογενειακά τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων στην εκδήλωση που έγινε πέρυσι (Απρίλιο, 2018) στην αίθουσα της Βουλής της Μασσαχουσέτης στο Κυβερνείο.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και νέος Δήμαρχος Αθηνών κ. Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Βασίλειος Πάτσιος ήταν και συγγραφέας ενός βιβλίου αντίγραφο του οποίου με αφιέρωμα έδωσε στον κ. Μπακογιάννη και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά.
Του κ. Βασιλείου Πάτσιου προηγήθηκαν οι θάνατοι της συζύγου του Ελένης και του αδελφού του Γεώργιου Παλιοκώστα.
Συλλυπητήρια στα παιδιά του Κώστα και Πατρίσια και στις οικογένειές τους και τον αδελφό του Αθανάσιο
Η σορός του μεταστάντος θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 21 Αυγούστου από τις 9:00πμ έως τις 10:00πμ στον ιερό ναό Των Ταξιαρχών, 25 Bigelow Avenue, Watertown, Massachusetts.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αμέσως μετά στον ναό των Ταξιαρχών και η ταφή θα γίνει στο Ridgelawn Cemetery.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Βασίλη Πάτσιε.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου