Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Εμμανουήλ Καραλής: Τρίτη θέση στο Diamond League του Παρισιού με 5,70μ.


Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2019

Σε τροχιά παγκοσμίου πρωταθλήματος έδειξε πως βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής, περίπου ένα μήνα από το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Ο 20χρονος Πυργιώτης αθλητής κατέλαβε χθες την τρίτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Παρισιού – ήταν αγώνας εκτός βαθμολογίας – , με καλύτερο άλμα στα 5,70 μ. κι έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη συνέχισε έτσι τους αγώνες του με προσπάθειες πάνω από τα 5,70 μ., λίγες μόλις ημέρες μετά από το 5,71 μ., το οποίο σημείωσε στην πόλη Szczecin της Πολωνίας.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,45 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,60 μ. κι έπειτα υπερέβη με την δεύτερη τα 5,70 μέτρα.
Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 5,80 μ., ύψος το οποίο ο τέταρτος φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης δείχνει πως θα έχει την ευκαιρία να σημειώσει στους αγώνες που ακολουθούν.
Ο νεαρός αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 29 του μηνός στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου