Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Εμμανουήλ Καραλής: Τρίτη θέση στο Diamond League του Παρισιού με 5,70μ.


Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2019

Σε τροχιά παγκοσμίου πρωταθλήματος έδειξε πως βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής, περίπου ένα μήνα από το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Ο 20χρονος Πυργιώτης αθλητής κατέλαβε χθες την τρίτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Παρισιού – ήταν αγώνας εκτός βαθμολογίας – , με καλύτερο άλμα στα 5,70 μ. κι έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη συνέχισε έτσι τους αγώνες του με προσπάθειες πάνω από τα 5,70 μ., λίγες μόλις ημέρες μετά από το 5,71 μ., το οποίο σημείωσε στην πόλη Szczecin της Πολωνίας.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,45 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,60 μ. κι έπειτα υπερέβη με την δεύτερη τα 5,70 μέτρα.
Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 5,80 μ., ύψος το οποίο ο τέταρτος φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης δείχνει πως θα έχει την ευκαιρία να σημειώσει στους αγώνες που ακολουθούν.
Ο νεαρός αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 29 του μηνός στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου