Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Εμμανουήλ Καραλής: Τρίτη θέση στο Diamond League του Παρισιού με 5,70μ.


Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2019

Σε τροχιά παγκοσμίου πρωταθλήματος έδειξε πως βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής, περίπου ένα μήνα από το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Ο 20χρονος Πυργιώτης αθλητής κατέλαβε χθες την τρίτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Παρισιού – ήταν αγώνας εκτός βαθμολογίας – , με καλύτερο άλμα στα 5,70 μ. κι έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη συνέχισε έτσι τους αγώνες του με προσπάθειες πάνω από τα 5,70 μ., λίγες μόλις ημέρες μετά από το 5,71 μ., το οποίο σημείωσε στην πόλη Szczecin της Πολωνίας.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,45 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,60 μ. κι έπειτα υπερέβη με την δεύτερη τα 5,70 μέτρα.
Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 5,80 μ., ύψος το οποίο ο τέταρτος φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης δείχνει πως θα έχει την ευκαιρία να σημειώσει στους αγώνες που ακολουθούν.
Ο νεαρός αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 29 του μηνός στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου