Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια - Τρεις προσαγωγές

Συνολικά 143 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές. 
Το ένα κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη (η οποία είναι γνωστή ως GARE) βρισκόταν στην Καλλιδρομίου. Στο εσωτερικό εντοπίστηκαν και προσήχθησαν τα τρία άτομα, δύο Ελληνες, εκ των οποίων ο ένας είχε συλληφθεί για επιθέσεις κατά αστυνομικών και ένας Γάλλος, ο οποίος είχε συλληφθεί για επεισόδια στο ΑΤ Ακροπόλεως στις αρχές Ιουλίου. Στο παρελθόν είχε γίνει ξανά αιφνιδιαστική επιχείρηση στο συγκεκριμένο κτίριο που είχε καταληφθεί από αναρχικούς και είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων στο εσωτερικό του αντιασφυξιογόνες μάσκες και βόμβες μολότοφ.
Τα τρία κτίρια βρίσκονται στις οδούς Σπύρου Τρικούπη και Ασημάκη Φωτήλα. Το ένα εξ αυτών είχε καταληφθεί από αναρχικούς (κατάληψη «ROSA») και δεν υπήρχε κανείς στο εσωτερικό και τα άλλα δύο ήταν καταλήψεις στέγης και έμεναν σε αυτό πρόσφυγες και μετανάστες. 

Οι αλλοδαποί που απομακρύνθηκαν είναι 57 άνδρες, 51 γυναίκες και 35 ανήλικοι υπήκοοι Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ερυθραίας και Τουρκίας. Μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη για περαιτέρω έλεγχο των εγγράφων τους. 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου