Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια - Τρεις προσαγωγές

Συνολικά 143 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές. 
Το ένα κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη (η οποία είναι γνωστή ως GARE) βρισκόταν στην Καλλιδρομίου. Στο εσωτερικό εντοπίστηκαν και προσήχθησαν τα τρία άτομα, δύο Ελληνες, εκ των οποίων ο ένας είχε συλληφθεί για επιθέσεις κατά αστυνομικών και ένας Γάλλος, ο οποίος είχε συλληφθεί για επεισόδια στο ΑΤ Ακροπόλεως στις αρχές Ιουλίου. Στο παρελθόν είχε γίνει ξανά αιφνιδιαστική επιχείρηση στο συγκεκριμένο κτίριο που είχε καταληφθεί από αναρχικούς και είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων στο εσωτερικό του αντιασφυξιογόνες μάσκες και βόμβες μολότοφ.
Τα τρία κτίρια βρίσκονται στις οδούς Σπύρου Τρικούπη και Ασημάκη Φωτήλα. Το ένα εξ αυτών είχε καταληφθεί από αναρχικούς (κατάληψη «ROSA») και δεν υπήρχε κανείς στο εσωτερικό και τα άλλα δύο ήταν καταλήψεις στέγης και έμεναν σε αυτό πρόσφυγες και μετανάστες. 

Οι αλλοδαποί που απομακρύνθηκαν είναι 57 άνδρες, 51 γυναίκες και 35 ανήλικοι υπήκοοι Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ερυθραίας και Τουρκίας. Μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη για περαιτέρω έλεγχο των εγγράφων τους. 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου