Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

ΚΗΔΕΙΑ Μαρίας – Αγγελίνας Δήμου

Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2019
Αύριο, Τρίτη, 27 Αυγούστου στις 10:00πμ θα γίνει στο Lowell η κηδεία της εικοσάχρονης Μαρίας – Αγγελίνας Δήμου που βρήκε τραγικό θάνατο ως  επιβάτης ιδιωτικού αυτοκινήτου στις 8 Αυγούστου στα Χανιά της Κρήτης όπου ήταν σε διακοπές με την οικογένειά της.
Η Μαρία γεννήθηκε στο LowellMassachusetts και ήταν κόρη του Κώστα Δήμου και της Κατερίνας Πρέππας Απόστολ καιStepdaughter του Χρύσανθου Απόστολ.
Η Μαρία ήταν μία γεμάτη ζωή Ελληνοπούλα που σε αιχμαλώτιζε με το χαμόγελό της και αγαπούσε την οικογένειά της και όλο το κόσμο, ιδιαίτερα τα παιδάκια και τα ζώα.

Ήταν φοιτήτρια στο 
Rivier University όπου ήταν στο χορευτικό του Πανεπιστημίου και ήταν γεμάτη ζωή στις οικογενειακές και κοινωνικές εκδηλώσεις.  Η αγάπη της προς τα ζώα πέρναγε από το σκυλάκι της ονόματι Ceaser το οποίο την ψάχνει να τη βρει στο δωμάτιο της.
Η Μαρία – Αγγελίνα Δήμου αποφοίτησε από το Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο του LowellHellenic American Academy, το ΓυμνάσιοSt Margaret's School, και το Λύκειο του Lowell και ήταν στην προ τελευταία Τάξη (junior) στο Rivier University στη NashuaNewHampshire όπου σπούδαζε Μαθηματικά και ήθελε να γίνει καθηγήτρια.

Άφησε πίσω της τους γονείς της, 
τον αδερφό της Δημήτρη Δήμου, της αδερφές της Σιάρα και Αριάνα, την εκ μητρός γιαγιά Μαρία Πρέππας, το γένος Λυμπερόπουλος, τον θείο της Λεωνίδα Πρέππα σύζυγος αυτού Debraτην θεία της Φωτεινή Γκατσίνος σύζυγος αυτής Κώστας, τα ξαδέλφια της Βαγγέλη και Χρυσαυγή Γκατσίνος, και Σταύρο Λυμπερόπουλο,
τους αναδόχους της: Βασίλη Λυμπερόπουλο, Άννα Καμπουράκη-Κοκολογιάννη σύζυγος αυτής Βασίλειος Κοκολογιάννης, Κωνσταντίνο και Αικατερίνη Καμπουράκης
και τον βαφτισιμιό της Ηλία Λυμπερόπουλο γιός του Σταύρου και Νάδα Λυμπερόπουλος.
Η Μαρία – Αγγελίνα Δήμου ήταν εγγονή του αείμνηστου Δημήτρη Πρέππα.

Δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα.  Η εξόδιος νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη, 27 Αυγούστου στις 10:00πμ από τον Ελληνο-Ορθόδοξο ιερό ναό της Αγίας Τριάδας του 
Lowell.  Η ταφή θα γίνει στο Westlawn II Cemetery, Lowell.
Αντί για άνθη χρηματικές δωρεές στη μνήμη της Μαρίας – Αγγελίνας Δήμου μπορούν να γίνουν για το Philoxenia House, 262 PrinceSt#4005, Jamaica Plain, MA 02130 ή τον ιερό ναό Holy Trinity Greek Orthodox Church, 62 
Lewis St., Lowell, MA. 01854

Ευχόμαστε ο θεός να δείνει δύναμη στους γονείς και συγγενείς

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Μαρία – Αγγελίνα Δήμου
Αιωνία σου η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου