Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Μεγάλες νίκες της ΑΕΚ στη Τραπεζούντα και του ΠΑΟΚ στη Τούμπα αλλά έμειναν εκτός Γιουρόπα Λιγκ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Χωρίς εκπρόσωπο στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα βρεθεί η Ελλάδα, μετά τον αποκλεισμό των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από Τραμπζονσπόρ και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα. Και οι δύο ελληνικές ομάδες πλήρωσαν ουσιαστικά τις ήττες τους στα πρώτα παιχνίδια, καθώς αμφότερες αποκλείστηκαν παρότι κέρδισαν απόψε στις ρεβάνς.
livagia-brΗ ΑΕΚ έφτασε μια «ανάσα» από το θαύμα επί της Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα, όπου επικράτησε με 2-0, χάρη σε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όταν και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τους Λιβάγια (24΄), Μάνταλο (30΄πεν.). Η «Ενωση» πίεσε για το τρίτο γκολ στην επανάληψη, ωστόσο πλήρωσε και την κούραση, που ήταν εμφανής στους παίκτες της από το 60’ και μετά.
Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ καλείτο να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από τη Σλόβαν στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο οι Σλοβάκοι τον αιφνιδίασαν φτάνοντας να προηγούνται με 1-0 στο ημίχρονο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντέδρασαν και «γύρισαν» το σκορ σε 2-1 (Λημνιός 49’, Σβιντέρσκι 50΄), αλλά το γκολ του Ντε Μάρκο στο 61’ τους καταδίκασε και το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτάσουν στη νίκη με 3-2 (Γιαννούλης 87’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου