Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Ομογενής θα παραστεί αντί του εκλιπόντα Πατ Μπόουλεν στην τελετή ένταξής του στο Hall of Fame


Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2019O Πατ Μπόουλεν, επί 35 χρόνια ιδιοκτήτης των Ντένβερ Μπρόνκος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια. AP Photo/ Ed Andrieski

ΙΝΓΚΛΓΟΥΝΤ. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ. Ο Πατ Μπόουλεν, ιδιοκτήτης των Ντένβερ Μπρόνκος (Denver Broncos), τους οποίους μεταμόρφωσε και τους μετέτρεψε σε πρωταθλήτρια ομάδα του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης στα 75 του χρόνια, μόλις δύο μήνες πριν εισαχθεί στο Pro Football Hall of Fame.
Σε ανακοίνωσή της, οι οικογένεια του ιδιοκτήτη των Μπρόνκος, ανέφερε ότι ο Μπόουλεν αναπαύθηκε εν ειρήνη στο σπίτι του περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Μπόουλεν έδινε επί χρόνια μάχη κατά του Αλτσχάιμερ.
Επίσης, η οικογένεια του Μπόουλεν ανακοίνωσε πως ο άνθρωπος που η ίδια επέλεξε για να παραστεί αντί του εκλιπόντα στην τελετή ένταξής του στο Hall of Fame θα είναι ο μακροχρόνιος φίλος και συνεργάτης του, Στιβ Αντωνόπουλος (Steve «Greek» Antonopulos).
Ο ομογενής γυμναστής είναι ο μόνος υπάλληλος των Μπρόνκος που εργάστηκε μαζί με τον Μπόουλεν καθ’ όλη τη διάρκεια της 35χρονης θητείας του ως ιδιοκτήτης της ομάδας.
«Με κυρίευσαν έντονα συναισθήματα όταν μου ζητήθηκε να παραστώ αντί του Μπόουλεν», ανέφερε ο κ. Αντωνόπουλος στην ιστοσελίδα της ομάδας του Ντένβερ. «Είναι ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μου έχουν ζητηθεί να κάνω στη ζωή μου», πρόσθεσε.
«Αναπτύξαμε μια καθαρή σχέση κατά τα έτη που βρισκόταν εδώ. Είναι σίγουρα μοναδική – δεν είναι απλώς ο εργοδότης μου, αλλά είναι και φίλος μου. Αυτό κάνει ακόμα πιο τιμητικό αυτό που καλούμαι να κάνω, ειδικά επειδή το αίτημα προέρχεται από την οικογένειά του», τόνισε ο άνθρωπος που επί 37 χρόνια είναι ο επικεφαλής γυμναστής των Μπρόνκος.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου