Ποδοσφαιρικός πολιτισμός: Επιστολή Ολυμπιακού στις ομάδες της Super League | tanea.grΤο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει αντίστροφα για τη σέντρα του. Ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 1 ξεκινούν να δίνουν τις «μάχες» τους στους αγωνιστικούς χώρους, με την ευχή το φετινό πρωτάθλημα να μην έχει σχέση με τα προηγούμενα και να αποφευχθούν εντάσεις και γεγονότα που αμαυρώνουν συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του μπαίνει στη διεκδίκηση του τίτλου με προσήλωση και ξεκάθαρη στόχευση. Αλλά και με θετική προδιάθεση απέναντί σε κάθε αντίπαλο.
Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έστειλε επιστολή σε όλους τους Διευθυντές Επικοινωνίας και Υπεύθυνους Γραφείων Τύπου των ΠΑΕ Super League με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μπαίνοντας στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω από όλα!
Θεωρώ δεδομένη τη δημιουργική συνεργασία μας καθόλη τη διάρκεια της περιόδου, έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ασφαλώς και σε μία μακρά διαδρομή προκύπτουν προβλήματα. Αλλά με καλή θέληση είμαι βέβαιος πως θα βρίσκουμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις για τη διευθέτηση οποιουδήποτε θέματος.
Με μεγάλη χαρά προγραμματίζουμε να σας φιλοξενήσουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου όπου θα υποδεχθούμε τον Αστέρα Τρίπολης.
Και με την ευκαιρία, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στις ρεβάνς τους στα play-offs του Europa League, αφού κάθε πόντος είναι πολύτιμος για τη βελτίωση της θέσης της χώρας μας στη βαθμολογία της UEFA. Τα οφέλη θα τα εισπράξει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάθος χρόνων.
Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!»
TA NEA