Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Έρχεται ο αξονικός τομογράφος, προκήρυξη για παθολόγο – Επίσημη τελετή για τη δωρεά Α. Παπαδάκου


Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2019




Η προκήρυξη θέσης για την κάλυψη θέσης ιδιώτη παθολόγου στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, εγκρίθηκε χθες, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται η κατάρτιση και η δημοσίευσή της για να «προχωρήσει» η διαδικασία.
Εν τω μεταξύ, εντός του Σεπτεμβρίου θα γίνει η παραλαβή του αξονικού τομογράφου, που αποτελεί δωρεά του ομογενή δωρητή και νέου δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Παπαδάκου, ο οποίος και θα παρουσιαστεί σε επίσημη τελετή, παρουσία υψηλόβαθμου στελέχους ή στελεχών της κυβέρνησης, όπως γνωστοποίησε σε χθεσινές του δηλώσεις ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Γιάννης Χουζούρης.
Σχετικά με τον αξονικό τομογράφο, ο προμηθευτής είναι ήδη έτοιμος για την μεταφορά και εγκατάστασή του, ωστόσο, ενημερώθηκε να αναστείλει αυτή τη μεταφορά για λίγες μέρες, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου, αλλά και να οργανωθεί και η τελετή.
Ήδη, ο κ. Παπαδάκος και στην ιδρυτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, προανήγγειλε ότι ακολουθούν δύο ακόμη δωρεές για το νοσοκομείο, διευκρινίζοντας ότι αυτή του η στήριξη των δομών του δήμου και γενικότερα της περιοχής θα συνεχιστεί.
«Αποτελεί μια σπουδαία προσφορά όχι μόνο για το νοσοκομείο της Αμαλιάδας αλλά για ολόκληρο το νομό. Για το λόγο αυτό θέλουμε να δοθεί και η ενδεδειγμένη αίγλη στην παράδοση του αξονικού τομογράφου, μέσα από μια τελετή που θα έχει υψηλούς καλεσμένους. Ο κ. Παπαδάκος έδειξε και συνεχίζει να δείχνει μέσα και από άλλες δωρεές το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το νοσοκομείο και για το καλό της περιοχής», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Επίσημη τελετή παράδοσης και τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου δωρεάς του ομογενή επιχειρηματία – δωρητή και νέου δημοτικού συμβούλου κ. Α. Παπαδάκου, θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου

Όσον αφορά στην πρόσληψη ιδιώτη παθολόγου με «μπλοκάκι», πρόκειται για την υλοποίηση απόφασης της γενικής συνέλευσης που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη του περασμένου μήνα στο νοσοκομείου, μετά και την μετακίνηση των παθολόγων από το νοσοκομείο Αμαλιάδας σε αυτό του Πύργου.
Ο ιδιώτης παθολόγος που θα προσληφθεί, θα παραμείνει μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος με τις προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία παθολόγων, με στόχο να επαναρχίσει η λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του νοσηλευτικού ιδρύματος.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη και περιμένουμε πλέον την δημοσίευση της προκήρυξης. Ευχαριστούμε την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου για την δρομολόγηση της λύσης αυτής και μετά από αυτή την εξέλιξη είναι θέμα χρόνου να λειτουργήσει και πάλι η παθολογική κλινική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χουζούρης.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου