Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Έρχεται ο αξονικός τομογράφος, προκήρυξη για παθολόγο – Επίσημη τελετή για τη δωρεά Α. Παπαδάκου


Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2019
Η προκήρυξη θέσης για την κάλυψη θέσης ιδιώτη παθολόγου στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, εγκρίθηκε χθες, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται η κατάρτιση και η δημοσίευσή της για να «προχωρήσει» η διαδικασία.
Εν τω μεταξύ, εντός του Σεπτεμβρίου θα γίνει η παραλαβή του αξονικού τομογράφου, που αποτελεί δωρεά του ομογενή δωρητή και νέου δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Παπαδάκου, ο οποίος και θα παρουσιαστεί σε επίσημη τελετή, παρουσία υψηλόβαθμου στελέχους ή στελεχών της κυβέρνησης, όπως γνωστοποίησε σε χθεσινές του δηλώσεις ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Γιάννης Χουζούρης.
Σχετικά με τον αξονικό τομογράφο, ο προμηθευτής είναι ήδη έτοιμος για την μεταφορά και εγκατάστασή του, ωστόσο, ενημερώθηκε να αναστείλει αυτή τη μεταφορά για λίγες μέρες, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου, αλλά και να οργανωθεί και η τελετή.
Ήδη, ο κ. Παπαδάκος και στην ιδρυτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, προανήγγειλε ότι ακολουθούν δύο ακόμη δωρεές για το νοσοκομείο, διευκρινίζοντας ότι αυτή του η στήριξη των δομών του δήμου και γενικότερα της περιοχής θα συνεχιστεί.
«Αποτελεί μια σπουδαία προσφορά όχι μόνο για το νοσοκομείο της Αμαλιάδας αλλά για ολόκληρο το νομό. Για το λόγο αυτό θέλουμε να δοθεί και η ενδεδειγμένη αίγλη στην παράδοση του αξονικού τομογράφου, μέσα από μια τελετή που θα έχει υψηλούς καλεσμένους. Ο κ. Παπαδάκος έδειξε και συνεχίζει να δείχνει μέσα και από άλλες δωρεές το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το νοσοκομείο και για το καλό της περιοχής», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Επίσημη τελετή παράδοσης και τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου δωρεάς του ομογενή επιχειρηματία – δωρητή και νέου δημοτικού συμβούλου κ. Α. Παπαδάκου, θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου

Όσον αφορά στην πρόσληψη ιδιώτη παθολόγου με «μπλοκάκι», πρόκειται για την υλοποίηση απόφασης της γενικής συνέλευσης που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη του περασμένου μήνα στο νοσοκομείου, μετά και την μετακίνηση των παθολόγων από το νοσοκομείο Αμαλιάδας σε αυτό του Πύργου.
Ο ιδιώτης παθολόγος που θα προσληφθεί, θα παραμείνει μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος με τις προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία παθολόγων, με στόχο να επαναρχίσει η λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του νοσηλευτικού ιδρύματος.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη και περιμένουμε πλέον την δημοσίευση της προκήρυξης. Ευχαριστούμε την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου για την δρομολόγηση της λύσης αυτής και μετά από αυτή την εξέλιξη είναι θέμα χρόνου να λειτουργήσει και πάλι η παθολογική κλινική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χουζούρης.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου