Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Βαθμολογία UEFA: 15η η Ελλάδα, πέρασε την Κύπρο!

Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2019

Η Ελλάδα με τις νίκες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ πέρασε την Κύπρο στη βαθμολογία της UEFA και βρίσκεται στην 15η θέση. Πλέον, Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτές οι δύο ομάδες θα κρίνουν την τελική κατάταξη των χωρών. 

Τα καλά νέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι η Ελλάδα προσπέρασε την Κύπρο στη βαθμολογία της UEFA και βρίσκεται πλέον στην πολυπόθητη 15η θέση! Ωστόσο, τα κακά νέα είναι ότι πλέον έχει μείνει μόνο ο Ολυμπιακός στο Champions League, καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρά τις νίκες τους απόψε, δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
Η ΑΕΚ επικράτησε της Τράμπζονσπορ με 2-0  στην Τουρκία, αλλά εξαιτίας της ήττας της στο ΟΑΚΑ με 3-1 αποκλείστηκε. Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα νίκησε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-2, αλλά αποκλείστηκε κι αυτός εξαιτίας του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ, καθώς είχε χάσει με 1-0 στη Σλοβακία.
Η Κύπρος έχει μείνει επίσης με μία ομάδα στην Ευρώπη και αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛ στο Europa League. Η Ελλάδα έχει 25.100 βαθμούς και η Κύπρος 25.000. Η διαφορά είναι μηδαμινή και το μειονέκτημα για την Ελλάδα είναι το εξής: Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Champions League και με αντιπάλους πολύ δυνατούς, όπως η Μπάγερν, η Τότεναμ και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ ο ΑΠΟΕΛ στο Europa League, όπου το επίπεδο δυσκολίας είναι σίγουρα μικρότερο, ενώ αύριο το μεσημέρι (29/8) θα γίνει η κλήρωση όπου η κυπριακή ομάδα θα μάθει αντιπάλους.

Μην ξεχνάμε βέβαια και τους κινδύνους… από κάτω, δηλαδή την Κροατία και τη Σερβία. Οι Κροάτες έχουν 23.875 βαθμούς και έχουν μόνο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League, ενώ οι 18οι Σέρβοι έχουν 23.500 βαθμούς και τον Ερυθρό Αστέρα στον όμιλο του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου